Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 17 Mar 2006 Posty: 229 Skąd: Chełm
Wysłany: 08-04-2006, 07:41 Już niedługo start Blogowicza
Cytat
Już niedługo start Blogowicza
Czy to przypadkiem nie za długo? Już tak chyba z pół roku...
Ciągle niby "coś" się zmienia, ale jest to tylko np. tło czy napis.
Może podacie wreszcie konkretną datę wystartowania?
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3334 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 08-04-2006, 14:15
połapię się
tak przy okazji to blogowicz miał ruszyć w czerwcu zeszłego roku ^^ no ale się nie udało
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 08-04-2006, 14:50
Tez jestem za jak najszybszym otwarciem. Ludzie zaczynaja sie juz denerwowac, bo meganiespodzianka miala wystartowac szybciej a juz miesiac od nas nie slychac, co w rezultacie sprawia ze musimy bluzgow u nas wysluchiwac.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3334 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 09-04-2006, 22:31
Frozen Lust napisał/a
co w rezultacie sprawia ze musimy bluzgow u nas wysluchiwac.
to pokazuje tylko jaką kulturą dysponuje społeczność internetowa
w tym tygodniu zabieram się już na poważnie do roboty
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
w tym tygodniu zabieram się już na poważnie do roboty
we wtorek mam komisa w srode masaz a w czwartek wyjezdzam...
(to ze moja luba idzie jutro do szpitala pomijam... )
tak wiec htsz na mnie nie licz za bardzo w tym tygodniu
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Wysłany: 10-04-2006, 20:23
nikt się nie wykręca, tylko jak widać nie zajmujemy się jedną sprawą a kilkoma naraz plus sprawy prywatne
Sylwia, przez ostatnie 2 miesiące zrobiliśmy tyle, że już niedługo nadrobimy ten zgubiony roczek
Wysłany: 10-04-2006, 23:17
Cytat
jakaś (darmowa) dodatkowa opcja?
strona w założeniu ma oferować 90% rzeczy za darmo, nie sądzisz, że tu już sporo
mur napisał/a
tą opcją jest htsz
z kokardką na szyi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum