Pomogła: 25 razy Wiek: 27 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 786 Skąd: z DNA
83 Blogs
Wysłany: 25-08-2008, 20:05
alice24 napisał/a:
poza tym zdjęcie pochodzi z deviantarta. biorę z tamtąd zdjęcia do ćwiczen, ale nie mam pojęcia skąd brać zdjęcia do grafik które chciałabym publikować.
hmmm?
najpierw należy się zapytać właściciela zdjęcia o możliwość jego edycji (jak znasz słabo angielski to poslóż się nawet google translatorem) a potem brać, jak już pozwolenie dostaniesz.
oprócz tego na dA jest dział ze stockami ^^
poszukaj w sieci serwisów stockowych, przeczytaj regulamin i voila
Zyskaj dostęp do wszystkich działów oraz ukrytych treści w tematach - Zrób sobie profil na forum za darmo!
Masz już aktywne konto? - zaloguj się i pozbądź się reklam między postami!
Myślę, że mogłabym się nadawać. Zajmuję się głównie grafiką: obrabianiem zdjęć, retuszem, szablonami. Język html niejako znam, java też nie jest mi całkiem obcy. Ale i tak nadaję się tylko i wyłącznie do grafiki, którą zajmuję się tak dokładniej od roku. Pracuję w Adobe Photoshop i PhotoFiltre. Co najwyżej mogłabym napisać np. jakąś prostą stronkę w html-u.
robię szablony i dodatki do nich, od... czterech lat programy?
Photoshop 7.0 CE
Photoshop CS2
Gif Movie Maker
szablony robię różne, czasem minimalistyczne, czasem na tabelach - jakie trzeba.
próbowałam współpracować z innymi ludźmi, ale w końcu wychodziło na to, że sama robiłam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum