Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3231 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 25-07-2008, 21:20 Nabór do Blogowicz.info
Jeżeli znasz się na robieniu szablonów, tworzysz dodatki na bloga, robisz avatary, bądź interesujesz się blogami i masz zdolności pisarskie, i chcesz współpracować w miłym gronie na Blogowiczu, to zapraszamy do zostawiania swojego zgłoszenia poniżej
Napisz nam na czym się znasz, jeżeli masz portfolio - podaj jego adres, jeżeli masz do zaprezentowania szablony utwórz własny temat w Galerii prac i podaj tutaj jego link. To samo tyczy się projektów avatarów. Opisz jakiego typu programy umiesz obsługiwać i od kiedy się tym zajmujesz.
Jeżeli spełnisz nasze oczekiwania na pewno skontaktujemy się z Toba i przyjmiemy Cię do naszego Teamu
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomógł: 2 razy Wiek: 13 Dołączył: 21 Lip 2008 Posty: 222 Skąd: Warszawa
Wysłany: 25-07-2008, 21:25
No to ja się po raz kolejny zgłoszę. Nie zajmuję się raczej grafiką choć czasem zrobię coś łatwego w PhotoImpact. Bardziej mnie interesuje język HTML... Nie mam szablonów, choć mogę spróbować zrobić, ale musiałbym otrzymać parę wzkazówek (na temat grafiki). Grafiką zajmuję się od 3 dni (trochę śmiesznie to brzmi) i na razie umiem zrobić coś typu mój avatar . Ale próbuję robisz lepsze rzeczy. Pozdrawiam i od razu mówię, że postaram się odpisywać na pytania gości forum i niezaawansowanych blogowiczów
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3231 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 25-07-2008, 21:35
Blogowicz to nie tylko szablony, to także dodatki na bloga, niekoniecznie typowo graficzne. Ludzie piszący skrypty także są niezbędni
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
ja moge robić avatary
programy? Paint (xD) Gifat, PhotoFiltre, Paint Shop PRO..
kiedyś umiałam jeszcze animation Shopa obsługiwać ale nie wiem czy ta umiejętność jeszcze we mnie jest..
_________________ ____________________
I’m happy and I can thank myself
If it were up to you I’d be in my bed crying
But I’m happy and I know that makes you sad
Cashee, powiem Ci, ze na Twoje stocki jestem lasa ale np zeby to byly zdjecia bez opzniejszych zmian w programie graficznym... wiesz, prosto z aparatu. bylabys nasza hurtownia anna, pokaz swoje avatary mozesz je powgrywac na imageshack, utworzyc temat w galerii prac i nam pokazac
Amira, hm... pomyślę nad tym! No ale chyba każdy się zgodzi, że trzeba jakoś poprawić kolorystykę i ostrość...
i jeszcze tylko nowy aparat... ja pierdziele, ale mnie korci... żeby teraz tak wejść na allegro i użyć se karty taty... bo leży tak samiuteńka na biurku i aż się prosi... ona mówi do mnie "użyj mnie" !
Albo majaczę... to przez wczoraj.
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Witam.
Od jakiegoś czasu bawie sie grafiką i myślę że jako tako mi to wychodzi
Pracuję głównie na photoshopie i trochę na programie photofiltr.
Jest tylko jeden, nie będę ukrywać że istotny problem: nie wiem praktycznie nic o jezyku html.
Po prostu dla mnie to czarna magia ;D
http://img514.imageshack....3232323lhu1.jpg - tutaj przykładowa praca. Dzieło to to nie jest ale mogę pokazać chociaż trochę i poddać to obiektywnej ocenie.
Proszę o odpowiedź.
[ Dodano: 25-08-2008, 16:59 ]
poza tym zdjęcie pochodzi z deviantarta. biorę z tamtad zdjęcia do ćwiczen, ale nie mam pojęcia skąd brać zdjęcia do grafik które chciałabym publikowac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum