Wysłany: 25-07-2008, 21:20 Nabór do Blogowicz.info
Jeżeli znasz się na robieniu szablonów, tworzysz dodatki na bloga, robisz avatary, bądź interesujesz się blogami i masz zdolności pisarskie, i chcesz współpracować w miłym gronie na Blogowiczu, to zapraszamy do zostawiania swojego zgłoszenia poniżej
Napisz nam na czym się znasz, jeżeli masz portfolio - podaj jego adres, jeżeli masz do zaprezentowania szablony utwórz własny temat w Galerii prac i podaj tutaj jego link. To samo tyczy się projektów avatarów. Opisz jakiego typu programy umiesz obsługiwać i od kiedy się tym zajmujesz.
Jeżeli sprostasz naszym oczekiwaniom (nie są wygórowane ;P) to na pewno skontaktujemy się z Tobą i przyjmiemy do naszego Teamu
Imię: Mikołaj Pomógł: 30 razy Dołączył: 21 Lip 2008 Posty: 2487 Skąd: Warszawa
1227 Blogs
Wysłany: 25-07-2008, 21:25
No to ja się po raz kolejny zgłoszę. Nie zajmuję się raczej grafiką choć czasem zrobię coś łatwego w PhotoImpact. Bardziej mnie interesuje język HTML... Nie mam szablonów, choć mogę spróbować zrobić, ale musiałbym otrzymać parę wzkazówek (na temat grafiki). Grafiką zajmuję się od 3 dni (trochę śmiesznie to brzmi) i na razie umiem zrobić coś typu mój avatar . Ale próbuję robisz lepsze rzeczy. Pozdrawiam i od razu mówię, że postaram się odpisywać na pytania gości forum i niezaawansowanych blogowiczów
ja moge robić avatary
programy? Paint (xD) Gifat, PhotoFiltre, Paint Shop PRO..
kiedyś umiałam jeszcze animation Shopa obsługiwać ale nie wiem czy ta umiejętność jeszcze we mnie jest..
_________________________________ [you] idziemy na piwo? Nie Wszystko Co Pozytywne, Jest Legalne..
heh nom ja bym sie mogła zgłosić heh ja avatary moge robić i o 3 nad ranem:P heh tylko że ja niemam portfolio
_________________________________ ____________________
I’m happy and I can thank myself
If it were up to you I’d be in my bed crying
But I’m happy and I know that makes you sad
Cashee, powiem Ci, ze na Twoje stocki jestem lasa ale np zeby to byly zdjecia bez opzniejszych zmian w programie graficznym... wiesz, prosto z aparatu. bylabys nasza hurtownia anna, pokaz swoje avatary mozesz je powgrywac na imageshack, utworzyc temat w galerii prac i nam pokazac
_________________________________ won z funkcją 'you'.
Amira, hm... pomyślę nad tym! No ale chyba każdy się zgodzi, że trzeba jakoś poprawić kolorystykę i ostrość...
i jeszcze tylko nowy aparat... ja pierdziele, ale mnie korci... żeby teraz tak wejść na allegro i użyć se karty taty... bo leży tak samiuteńka na biurku i aż się prosi... ona mówi do mnie "użyj mnie" !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum