Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 30 Maj 2006 Posty: 142 Skąd: Kłodzko
Wysłany: 11-06-2006, 00:16
Szybowce mmm.....to musi być coś...ale z jednośladowców też jest cholerna przyjemność
P.S. HTSZ ja powiedziałem mamie, że albo sobie kupie Yamahe DT 80 która jedzie 90km/h i pojade na pola albo skuetrek...dziwne ale wybrała to drugie
_________________ [img]http://img149.imageshack.us/img149/2352/mi3dzi4akprincefanbykutwasorryzateprawaautorskieprzyndo9.png[/img]
www.prince.info.glt.pl <> www.isengard.bfme.pl (budowa)
Userbar by Kutwa
Troche mnie smieszy to.To jest o motoryzacji czyli szybkich wózkach a nie skuterach co na 2 biegu wyprzedzam.Obecnie posiadam opla calibre 2.0 16v.Czarna,obizona lapy z przodu ala lexus,piekne felgi 16calowe.to jest dopiero kozacki pojazd transportu.Gdybyscie widzieli jak na takie patrzą blachary.
[ Dodano: 05-11-2006, 14:29 ]
czemu zamiast na motoryzacyjny trafila moja odpowiedz tu:0 cos na tym blogu jest nieteges
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3140 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 11-11-2006, 13:02
Snoop dog napisał/a
Obecnie posiadam opla calibre
kiedys na tuningowisku we wrocławiu widziałem fajną kalibre błękitno biała, niezle ospojlerowana, jak znajde fotke to wrzuce
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Uczyłam się jeździć autkiem z kolegami na polance, nawet nieźle mi poszło. Na 18 będę molestowała rodziców o jaguara Nazwałabym go Pazurem (taaa, pomarzyć zawsze można ).
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 17 Mar 2006 Posty: 261 Skąd: Warszawa / Nisko
Wysłany: 13-11-2006, 18:10
Ja za to jestem wielką fanką ZTM w Warszawie, jak nie babka w bereciku z workami na śmieci, to zasiusiany pijaczek i luuuuz. To jest dopiero środek komunikacji
_________________ [img]http://madziana2.ovh.org/wituserbar.jpg[/img]
Trudniej głupiemu udawać mądrego niż mądremu głupiego.
w piatek mialem pierwsza kolizje drogowa
gosc mi sie pod d*** wbil
w voldzwagenie mam rozbity zderzak z lewej strony
za to gosciu jak wbil sie pode mnnie to skasowal sobie wsjo od rejestracji po kolo
na lawete musieli go zbierac xD
ps. jak bedziecie mieli kolizje z kims kto ma ubezpieczenie w PTU albo innym gownie pamietajcie - wzywajcie policje
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Wysłany: 26-01-2007, 19:05
tramwajem lub autobusem
_________________ Niebieski kwiat i kolce,(x2) łatwiej by było gdybym nie był daltonistą
No i skończyło się rumakowanie
Zainwestuj tik taki bo ci jedzie!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum