Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3236 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 05-06-2006, 23:52
mi3dzi4k napisał/a
Osobiście poruszam się skuterem
ale ci fajnie
ja swego czasu miałem własny tramwaj jak pospiesznie uczęszcząłem na wyklady. obecnie nie posiadam nic. nawet roweru
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3236 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 10-06-2006, 21:48
Indy napisał/a
Na skuta nieźle się panny lampią
to jak się na takie woła...
'skuterciary' ?
a jakie są miesięczne koszta eksploatacji skutera ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 30 Maj 2006 Posty: 142 Skąd: Kłodzko
Wysłany: 10-06-2006, 22:22
Htsz napisał/a
a jakie są miesięczne koszta eksploatacji skutera ?
U mnie to wynosi ok. 40 - 60 zl. A dlaczego akurat tyle? Ponieważ tankuje ze dwa, trzy razy w miesiącu. Mój skuterek ma 50ccm. 2 suw, Prędkość maksymalna 60km/h. Jednoosobowy. Nowy kupiłem za 2500zl
_________________ [img]http://img149.imageshack.us/img149/2352/mi3dzi4akprincefanbykutwasorryzateprawaautorskieprzyndo9.png[/img]
www.prince.info.glt.pl <> www.isengard.bfme.pl (budowa)
Userbar by Kutwa
Ja wole 10-cioletnią MZ'ete 251, do której potrzeba na tydzień trzy świece, a po 7 zeta każda =D.
Please come back home...
,.-*'`'*-.,.-*'`'*-.,.-*'`'*-.,.-*'`'*-.,.-*'`'*-.,[/glow]
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 30 Maj 2006 Posty: 142 Skąd: Kłodzko
Wysłany: 10-06-2006, 22:46
No mój kolega miał MZ 250. Jak widziałem jak po przywaleniu w pieniek przednim kołem przy prędkości 70km/h przeleciał jakieś 4 metry to bałem się na nią wsiadać. Ale w tym motorze jest jeden mankament. Jeżeli coś się zrąbie poważnego np. sprzęgło to trzeba wywalić dwa razy tyle kasy co ten motor jest warty żeby to naprawić.
_________________ [img]http://img149.imageshack.us/img149/2352/mi3dzi4akprincefanbykutwasorryzateprawaautorskieprzyndo9.png[/img]
www.prince.info.glt.pl <> www.isengard.bfme.pl (budowa)
Userbar by Kutwa
Wysłany: 11-06-2006, 00:02
13-15 latkowie na skuterach wychodzi na to, że zacofany jestem jak cholera
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 11-06-2006, 00:12
To ja zamierzam w przyszlosci wstapic do aeroklubu i zrobic licencje na szybowce. Ale dopiero jak juz bede mogla sobie pozwolic na takie hobby, w sensie czasu i finansow, bo nie sadze zeby rodzice dali mi teraz kase na taka zabawe lol.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum