Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3334 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 29-06-2007, 15:18 Karetką po Warszawie ...
jak oglądałem ten film to zauważyłem na jednym ze skrzyżowań, ze kierowcy nic sobie nie robili z jadącej karetki i dalej jechali z lewej utrudniając nieco przejazd...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
jak oglądałem ten film to zauważyłem na jednym ze skrzyżowań, ze kierowcy nic sobie nie robili z jadącej karetki i dalej jechali z lewej utrudniając nieco przejazd...
tylko ci sie tak wydawalo
jesli chodzi o skrzyzowanie okolo 01.00 to zauwaz ze jest tam duzy ruch i budynki blisko ulicy
jadac 60-80km/h i majac wlaczone radio (nawet cicho) nie masz szans uslyszec karetki i wiedziec ze ci zaraz z prawej wyjedzie zanim jej nie zobaczysz (a jak zobaczysz to jest tuz obok ciebie a ty jedziesz za szybko zeby sie zatrzymac)
wiem to z praktyki juz
zauwaz potem jak jedzie przez ulce klikupasmowa widac tzw "choinke"
to bardzo dobra praktyka
szkoda ze nie nagrali z samochodu rzadowego
mimo ze jada na sygnale to czasami sa tacy co nie zjezzaja albo robia to straaaasznie wolno xD
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum