Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3334 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 05-11-2006, 01:31 co jadasz na śniadanie ?
może zaczne od tego:
o której zwykle jecie śniadanie ?
i jakiego typu jest to śniadanie ?
czy poten zjadacie coś jeszcze ? tzw. drugie śniadanie
ja z uwagi na popołudniową formę nauki (taki plan ) śnidanie jadam zazwyczaj koło 10 ^^ i jest to chleb z serkiem albo szynką (lub mix), inna kombinacja to jogurt lub płatki fitness z actimelem ^^ - taki własny patent
jeśli chodzi o drugie sniadanie to wypada ono zwykle w czasie pory obiadowej, ale jak mam tylko czas przed wyjściem to robie sobie kanapeczki
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Śniadanie...zazwyczaj nie jem śniadania, a jak jem to jest jakas kanapka lub jogurt. A drugie śniadanie jem w szkole i to jest jabłko lub coś innego owocopodobnego
Snoop dog [Usunięty]
Wysłany: 05-11-2006, 14:33
Ja jem co mi do ręki wpadnie.Lubie jesc i uwazam ze jedzenie to przyjemnosc.Pozdrawiam wszystkie slicznotki
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3334 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 05-11-2006, 14:34
no 'zjeść' ślicznotke na śniadanie to też spoko sprawa
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 15
Wysłany: 05-11-2006, 14:38
hehe ja tez zazwyczaj nei jem sniadania w tygodniu i drugiego tez nie tylko obiad i kolacje ;p na weekendzie to jestm jak wstane 10-12 kanapki z almette:D
Wysłany: 05-11-2006, 14:39
to bardzo źle, śniadanie jest wazniejsze od obiadu moim zdaniem, na początek dnia, szczególnie do szkoły potrzeba dawki witamin i tej całej reszty, która napędza komórki
Zaproszone osoby: 15
Wysłany: 05-11-2006, 14:40
jakbym slyszal swoja babke od biologi^^
bajaderka [Usunięty]
Wysłany: 05-11-2006, 14:47
A nie byłabym tego taka pewna- niektórzy lepiej czują sie nie jedząc śniadania , ja w szkole po zjedzeniu śniadania nia mogę myślec normalnie na sprawdzianie, zawsze piszę go na 2 lub 1.... a jak nie zjem nic, to potrafię napisac na 5.
Nina [Usunięty]
Wysłany: 06-11-2006, 13:12
Zwykle moje śniadanie zaczyna sie od 9.00 i trwa do15.00
W tym czasie zjadam 4 bułki zwykłe i 4 z kruszonka
Czasem wymieniam bułke na drożdżówkę
Aura [Usunięty]
Wysłany: 06-11-2006, 15:02
ja zazwyczaj nie jem sniadania w domu tylko w szkole!!!!!są to kanapki różnego rodzaju!!
[ Komentarz dodany przez: Artur: 06-11-2006, 16:59 ]
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! głosniej sie nie da :>
madziana [Usunięty]
Wysłany: 06-11-2006, 23:12
Hehe, fajny temat Normal niah niah
Ja jestem niegrzeczna, nieposłuszna i niezdyscyplinowana, bo śniadań w domu nie jadam, a jedynie zapycham żołądek herbatką rano (o ile w ogóle zdążę ją zaparzyć ). Jednak pojawia się u mnie coś takiego jak drugie śniadanie i zazwyczaj jest to sałatka albo kanapeczka na uczelni
Pomogła: 6 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2167 Skąd: Wrocław
Wysłany: 15-10-2007, 00:21
Śniadanie? Ja mam podobnie jak Ty bo w tym semestrze późno zaczynam zajęcia, więc śniadanie konsumuję koło dziesiątej... Chociaż to zależy kiedy wstanę. A co jem? Zależy na co mam ochotę Czasami robię sobie jajecznicę, tosty francuskie, zwykłe tosty z szynką i serkiem, czasami bez szynki, albo bez serka. Do tego kawa albo herbata. Czasami jakieś płatki z mlekiem... (ale to raczej na drugie śniadanie, które jadam w zależności od tego czy mam na nie ochotę czy nie).
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Wysłany: 15-10-2007, 00:36
u mnie śniadanie to - jeśli jem na mieście i rano nie mam czasu nic sobie zrobić to obwarzanek. gdy mam czas zjeść w domu, to jest to najczęściej kanapka z serem i majonezem. dziś zrobiłam sobie i mojemu chłopakowi na śniadanie kanapki, na których leżało jajko w koszulce. i to posmarowane majonezem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum