Pomogła: 6 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2167 Skąd: Wrocław
Wysłany: 28-05-2008, 09:41
O kurde, pierwsze słyszę, ale to musi być dobre . A w czym one są opieczone? Jak to smakuje... Może tak . Bo z tego co wiem to Ty chcesz się właśnie tego dowiedzieć .
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Endless Night, nie chodzi o kasę widziałaś film Super Size Me ? nie byłam w McDonaldzie od kilku dobrych lat tym bardziej, że pracujący tam znajomi mi mówili, jak to jedzenie jest robione.
A co do tych frytek, to poszukaj tych specjalnych udoskonalaczy do jedzenia pod patronatem McDolanda. Wiem, że takie można kupi w UK i w Niemczech, więc możliwe, że są one importowane do Polski. Może na Allegro znajdziesz?
Pomogła: 6 razy Wiek: 25 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 275 Skąd: z DNA
Wysłany: 28-05-2008, 18:21
Amira napisał/a
Endless Night, nie chodzi o kasę widziałaś film Super Size Me ? nie byłam w McDonaldzie od kilku dobrych lat tym bardziej, że pracujący tam znajomi mi mówili, jak to jedzenie jest robione.
dokładnie - ja po takiej informacji przestałam tam chodzić.
a jak mi znajomy powiedział, co siedzi w mięsie do hamburgera (niestety prawdziwe) i co może sie tam znaleźć... to nikt mnie za żadne skarby świata nie zmusi (bleee)
swoją droga - w McDonaldzie dostawałam ZAWSZE bardzo przesolone frytki. ile oni tam sypią? 50 gram soli na 100 gram frytek?
Ostatnio zmieniony przez teneniel 28-05-2008, 18:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum