Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 17 Mar 2006 Posty: 229 Skąd: Chełm
Wysłany: 13-04-2006, 14:31 Lay's Appetite
Czy skusiliście się już na nowe Lay's Appetite STIX, w kształcie i o smaku frytek z ketchupem?
Nie? To leć do sklepu! Są świetne! Bardzo, bardzo mi smakują. Polecam wszystkim "tą smaczną i chrupiącą chemię". Dodatkowo mają poręczne, nowe otwieranie. Niezastąpiąne, kiedy dopadnie cię w nieoczekiwanym momencie głód.
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3334 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 13-04-2006, 18:01
mur napisał/a
ke?
czipsy murQ czipsy
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3334 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 03-06-2006, 14:59
spring onion to które ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum