ja do maca wpadam jak jadę na zakupy, ale tylko na lody i może ciastko. jak byłam mniejsza do kupowałam zestaw Happy Meal, ale teraz już nie, bo mi nie smakują
ja do maca wpadam jak jadę na zakupy, ale tylko na lody i może ciastko. jak byłam mniejsza do kupowałam zestaw Happy Meal, ale teraz już nie, bo mi nie smakują
- kiedy moi rodzice chcą iść do mcdonalda, mnie zawsze wciskają Happy Meala ==' Jak dobrze, że tego gówna nie jem
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3294 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 08-06-2008, 21:56
a ja bym chciał aktualną zabawkę z Maka - jak byłem na chwilkę ostatnio to widziałem, że mają PUCCA
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3294 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 08-06-2008, 22:30
wydaje mi się, że wtedy kiedy byliśmy na tej "pizzy"
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 01-07-2008, 21:31 fastfood test
niezniszczalne frytki !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum