Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3334 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 07-11-2006, 23:02
jak byłem mniejszy owszem, jadałem happy meal, głownie dla frytek i zabawki.
Teraz wprawdzie też jadam junk food, ale nie w dużych ilościach i na pewno nie jako zestawy obiadowe - upycha na chwile, truje organizm a po godzinie i tak jest się głodnym lepiej zjeść gyrosa w ready's
czasem w maku wciagne jakiegoś burgera, ewentualnie shake'a, ale rzadko !! i nie polecam się tym opychać
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 08-11-2006, 15:29
moron napisał/a
shake ok
No wiesz, kiedys znalezli w takim szejku sperme kilku osob
Ja w McDonald's czasami jem Cheeseburgera albo tortille, ale choc mam rzut beretem to chodza strasznie rzadko.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 9 razy Wiek: 20 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 08-11-2006, 18:36
Jedzenia z Mc Doland's jest smaczne, ale staram się go unikać z powodów o których pisaliście wyżej.
Ja słyszałam o slinie w shake'u.
Od niedawna spotykam się ze znjomymi w niewielkiej restauracji gdzie serwują kuchnie meksykaska - jest pysznie. A procz tego pizzerie, standardowo.
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3334 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 17-06-2007, 15:35
a co konkretnie ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 19-06-2007, 12:35
Kiedyś znajoma znalazła kłąb włosów w cheesburgerze a gdzieś czytałam o kobiecie, która sobie kupiła w Maku nugaciki i znalazła głowę kurczaka normalnie opanierowaną i usmażoną XD Sama bywam tam rzadziutko i tylko na McFlurry ^^
Wysłany: 19-06-2007, 15:58
jak widać nawt złe słowa i zdarzenia nie są wstanie przebić wielkości maka, za granicą wydają nawet śniadania, u nas chwalą się15stoma latami w Polsce i zachęcają niby zdrowymi dodatkami do happy meal...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum