Pomogła: 9 razy Wiek: 20 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 04-06-2006, 09:50 Związek PEA w czekoladzie
Interia napisał/a
ORGAZM na haju
Naukowcy odkryli, że podczas orgazmu dochodzi do eksplozji związku chemicznego - pochodnego amfetaminy - zwanego PEA. Ten sam związek odkryto w czekoladzie. Wniosek: dopieszczona kobieta ma mniejszy apetyt na słodycze, dzięki czemu powinna być w stanie dłużej utrzymać linię.
Hehe, nie miałam o tym zielonego pojęcia. To wyjasnia duzo rzeczy
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Ostatnio zmieniony przez Kamila 06-06-2006, 19:58, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 9 razy Wiek: 20 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 04-06-2006, 20:42
moron, ciesz się, zachowasz linie Sylwia, jedni ludzie potrzebują wiecej miłości, a drudzy mniej. Na ogol sceptycznie odnosze sie do tego typu nowinek, ale prawda jest ze jako dziecko nie jadlam czekolady nagminnie, nie mialam na nia ochoty, wolalam owoce. Natomiast teraz moje upodobania przewrocily sie do gory nogami To potwierdza teorie PEA. Bo jako mala dziewczynka mialam inne pragnienia, a teraz uroslam i ... no
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
maqwka [Usunięty]
Wysłany: 04-06-2006, 21:04
ja jestem chyba w tych co potrzebują mniej miłości wolę orzeszki i owoce xDDDDD a o orzeszkach nic nie pisali?! może jak dorosnę tez zmienie swoje upodobania ;ddddddd
:/ ?
przez 3 tygodnie schudlem okolo 8kg...
kolega zostawil zone, znalazl sobie kochanke i od kad tam mieszka schudl juz z tez z 10kg
milosc jest wyciaczajaca
poza tym czekolady nie bedziesz jadla pol dnia
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3334 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 04-06-2006, 23:04
kurcze a ja szukałem złotego środka ^^
nie dość, że się chudnie to jeszcze apetyt na słodycze się zmniejsza, a tego mi nie brak
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
hahaaa ;d ja wam powiem, że coś w tym jest.. ;} i już nie pierwszy raz o tym słyszę.. :}
Sylwia [Usunięty]
Wysłany: 05-06-2006, 13:26
Ja tam od dziecka lubiłam słodycze , one u mnie zawsze wygrywają z normalnym jedzeniem
Gdyby ta teoria była prawdziwa to przejdzie mi po menopauzie buahah
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum