1. Prepare a list of things that foreigners should be aware of when coming to Poland. Write ten sentences.
2. Some people say that thanks to dreams we can understand our lives better. Do you believe in dreams? How do you interpret your dreams? Have you ever had a dream that foretold the future? Write ten sentences.
3. What is more important for you - a family or a professional career? Write ten sentences.
jeśli ktoś lubi angielski to może mi pomóc
[ Komentarz dodany przez: Asiek: 22-05-2009, 23:16 ] nie bawimy się w rozdrabnianie - pisz wszystko w jednym poście. pamiętaj i tym na przyszłość!
Zyskaj dostęp do wszystkich działów oraz ukrytych treści w tematach - Zrób sobie profil na forum za darmo!
Masz już aktywne konto? - zaloguj się i pozbądź się reklam między postami!
no domyślam się, ale mam tego fuuuull na jutro (o czym dowiedziałam się dzisiaj) i poprostu musze szybko działać, a sama sobie z tym wszystkim nie poradzę
łatwo wam mówić.. ;]
emilqs, zamiast tworzyć nowe tematy, w tym czasie napisałabyś już 5 zdań
masz rację. poprawiłam.
emilqs, co to za szkoła, że dają wszystkie prace domowe z dnia na dzień? nawet jeżeli, to pisanie takiego posta o 20:00 jest lekkim opóźnieniem. jak wymyślę 10 zdań, to dołączę.
[ Dodano: 22-05-2009, 23:21 ]
emilqs napisał/a:
3. What is more important for you - a family or a professional career? Write ten sentences.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum