Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 02-03-2007, 18:20 pilna pomoc z polskiego;) prosze pomóżcie...
hejka... mam sprawe do was kochani... sprobojcie napisac opowiadanie na temat pierwszej milosci... ja zupelnie nie mam do tego glowy niestety wymyslcie cos ze jak mialam 7lat to bujalam sie w synu sasiada czy cos prosze ratunku... chodze do pierwszej gimnazjum dlatego cos na tym poziomie zeby bylo nie mam wielkiech wymagan... oczekuje pomocy:] buziaki:* :* moj adres e-mail to: paullusia1993@o2.pl
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3140 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 02-03-2007, 21:14
moje rozumowanie jest takie, że pomoc to naprowadzenie kogoś na rowiązanie a nie zrobienie tego za kogoś
historyjek jest mase do wymyślania, jeżeli nie masz pomysłu to wzoruj się na serialach, nawet taki na polsacie ma ten tytuł co temat twojej pracy
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum