Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 15-04-2006, 00:45
zalezy jeszcze jakie techno mamy na myśli bo łupanki to tylko po za domem chociaż są rodzaje muzyki elektronicznej która wydaje się całkiem znośna np D n B (dla zaciekawionych polecam Black Sun Empire) ja tam manieczek nie mogę nigdzie słuchać nie lubię a ot przecież "prawie" techno tak wiec jak wspominałam zależy czego słuchamy
A ja muzykę elektroniczna lubię w każdej postaci, szczególnie trance. I nie wydaje mi się, żeby od tego mózg się lasował. Każdemu się lasuje od czegoś innego- kwestia gustu (a o nim się ponoć nie dyskutuje). Z jednym się zgadzam- po wyjściu z klubu jeszcze długo czuje się skutki głośnego łupania, ale takie uroki imprez...
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 15
Wysłany: 18-08-2006, 14:12
trance c-bool - house baby
X Pakito - Living on Video
L-project -- come on
Clubbasse - DJ Alien - Driver (Clubbasse remix 2003)
C-Bool - In My Heart (DJ Digi RMX)
nie zamierzam tu się o nic wykłócać, ale wśród wielu innych gatunków słucham także techno - jestem zatem pustym człowiekiem?
poza tym techno to jest cała masa różnych styli i gatunków - od ciężkostrawnego speedcore'u czy schranzu, przez kawałki rodem z Manieczek czy Vivy, aż po lekki i relaksujący ambient/chill-out.
nie lubię utwóru "Dla Elizy" L.V. Beethovena i ogólnie tak sobie "trawię" jego twórczość. czyli co - powiedziałbym, że muzyka klasyczna jest do bani?
gusta gustami, ale na uogólnienia jestem uczulony...
aha, jeszcze jedno:
DaNoN napisał/a:
Cytat:
Clubbasse - DJ Alien - Driver (Clubbasse remix 2003)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum