Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Oglądając reklame Żywca chyba juz konkretnie umocniłem się w przekonaniu, ze tej muzyki poza klubem raczej nie da sie słuchać, te łupanie w uszach po wyjściu z klubu zostaje jescze na conajmniej 15-45 minut. a przeciez sluchajac czegoś tak na codzień raczej chcemy aby nie wypruło nam mózgu na dobre ^^
są także, wyjątki od reguły bo podoba mi sie kilka utworków, jak znajde tytuly to podam, ale to tylko wyjątki, poza nimi wszystko wydaje mi sie jak zacinająca sie co 3 minuty płyta
Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 27-03-2006, 17:46
nie kojarze tej reklamy zywca, ani tymbardziej podklady z tej reklamy
Przy tego typu muzyce bawie sie na imprezach, na codzien techno nie slucham. W pubach leci glownie muzyka klubowa, a u mne w domu rockowe klimaty od czasu do czasuvzalamywane przez metal (iedys kolejnosc byla odwrotna )
Nie podoba sie wcale, dlatego tak rzadko chodze w soboty na imprezy Rockoteki studenckie sa z czwartki na piatek
Podoba mi sie natomiast muzyka typu Scooter, albo Chemical Brothers, ale nie wiem czy to mozna podciagnac pod ta techno-łupanke, wiec powiedzmy, ze ta muzyka, ktora ma rowniez slowa jest do zaakceptowania
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Sylwia [Usunięty]
Wysłany: 28-03-2006, 17:04
Moja siostra tego słucha ... niestety głównie w domu bo za mała jest na dyskoteki buahahah ale na moje nieszczescie ja tez tego czasem musze słuchac a mam zupełnie inny gust muzyczny .
Czyli techna nie trawie , muzyka klubowa natomiast czasem mi wpadnie w ucho atb itp
Wysłany: 01-04-2006, 00:53
:p przeginasz
mam super przyjaciela ktory ubostwia techno. Nic mi do tego czego sucha jesli jest soba lol uwielbiam go, a jego muzyka... no coz... ujdzie
no cóż.. jestem tolerancyjna Muzyka techno to nie dla mnie Mnie nie podoba się w ogóle... W zyciu nawet nie byłam w żadnym klubie czy jakiejś dyskotece i myślę że nie dam się na to namówić
_________________ "Ten, kto kocha, podbija cały świat - bez obawy, że cokolwiek utraci. Prawdziwa miłość to akt całkowitego oddania."
Wysłany: 01-04-2006, 01:37
sporo tracisz kocham imprezy... tylko teraz kiedy mam czas wolny jestem zmeczona i nic mi sie nie chce... ale predzej czy pozniej sobie odbije...
we wroclawiu jest 9ta brama kiedys musze odwiedzic, cieszy sie nawet spora popularnoscia
Wysłany: 01-04-2006, 14:29
dla mnie zabawa jest zabawa i juz, nie wazne czy w klubach, dmowkach, pubach, ogniskach... chodzi o dobre towarzystwo, frajde i tylko to tak naprawde sie licxzy
Mlodys jeszcze, odmieni ci sie kiedys zdanie (hopefully)
to bylo do Arta
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum