Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
hej. co puszczają u was przy okazji festynów i dożynek ?
imprezy maja zazwyczaj dzienną i nocną część, więc i różna muzyka leci, ale czy są to jakieś wioskowate rytmy czy raczej radiowe hity ?
pytam bo mam w ten łikend puszczać muzyke i jak narazie poinstruowano mnie abym posaiadał disco, disco polo, dance itp ^^ - to bedzie grane w przerwach między występami jakiejś orkiestry
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 21-08-2006, 22:56
Htsz napisał/a:
hej. co puszczają u was przy okazji festynów i dożynek ?
Nigdy nie bylam na czyms takim... to w ogole organizuja w miastach?
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 22-08-2006, 01:01
No to zapewne piosenki typu jestes szalona i inne boys'y
Jak ja nie cierpialam tego durnego disco relax na polsacie, dobrze, ze w koncu sie ci ludzie opamietali i przestali ekscytowac kiczem w wydaniu tych discopolowych kapel.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 16 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 352
Wysłany: 22-08-2006, 02:07
Frozen Lust, coś ty taka jadowita
a do htsza, ja na takich festynach byłem pare razy, jak htsz nie chcesz zostać zaatakowany przez dresy (<= ładnej i wymownej metafory użyłem) to miej piosenki znanych popowych gwiazd jak:
ich troje ze 2 razy - ale wybierz te lepsze, jeśli takowe są... napiszę inaczej te gdzie jest mniej wiśniewskiego
ivan i delfin - czarne oczy, to jest hit, zobaczysz jak ludzie będą tańczyć
widziałam orła cień <- to moje pierwsze skojarzenie z festynem
coś z pisaka, może jeszcze bliżej
coś zagranicznego, koniecznie britney spears raz i szakirę, unikaj niemieckich dźwięków <- sam bym Cię za to zatłukł, nie lubię Niemców, a co za tym idzie ich języka
a wszystko obwicie okraszone disko polo (weź pod ostrze Akcent i Toples, jakieś stare piosenki, unikaj nowości), i tak ludzie będą Ci narzekać ale zobaczysz jak się ludzi bawią i jak tańczą kosmicznie, najlepsi są ci wiecznie młodzi, którymi żony są znudzone - znaczy to jest żałosne ale oni sobie nie zdają z tego sprawy.
pamiętaj nie puszczasz dla siebie, wszyscy będą pijani i będą chcieli słuchać głośnej muzyki
pointa dla frozen:
dla jednych życie poprzedza śmierć i jest jej częścią...
dla drugich nie
_________________ QQWEBmaster
...
przysięgam uroczyście, ze knuje coś niedobrego
Ostatnio zmieniony przez mur 22-08-2006, 04:10, w całości zmieniany 1 raz
Jak ja nie cierpialam tego durnego disco relax na polsacie, dobrze, ze w koncu sie ci ludzie opamietali i przestali ekscytowac kiczem w wydaniu tych discopolowych kapel.
nie ta epoka , ale wiem, że to rusza ludzi, nie raz sie o tym przekonalem
divan i elfin coś już mam jakieś hity z satelity, eska, radiostacja aplauz troche disco polo i powinno styknac
to były dożynki, w Kawęczynie, gmina Turek (chyba) na Wielkopolsce...
ogólnie przez cały dzień było mase folkloru, którego mam dość, a wieczorem była "zabawa taneczna" ^^ - troche dla starszych przy orkiestrze na zywo a troche ja puszczałem muzyki dla młodych. zmęczony byłem strasznie, spałem jakieś 7H przez 3 dni, ale byłem tam z ciekawości zobaczyć jak to wygląda (no i coś tam dostałem kasy) - jak bedą kolejne imprezy to też mnie pewnie zabiorą, bo oni nagłasniają tego typu rzeczy (oczywiścien ie same odżynki i festyny ^^).
Festyn to pole do popisu dla gwiazd polskiej estrady-Bajm,Kombii,Piasek a nawet Hey nie przepuszczą okazji do zarobku.W moim miasteczku Hey grali na dożynkach i według mnie to jest żenujące że zespół upadł tak nisko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum