Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
JustyŚ_xDD
Wysłany: 14-05-2008, 18:37 Jedyna nadzieja ;D.
błagam Was pOmÓzcie mi ! szukam jednej piOsenki juz od 3 miesięcy.. ona mi sie tak strasznie podoba ale nigdzie nie moge jej znaleźć. wpisuje tekst w google i nic . na rzadnej stronie tego nie ma . jeŚli ktOś wie jak sie nazywa ta piosenka to prosze o odpowiedz .... leci tak : " mam swoją prwde mam swoje mysli jestem tak zwykły ale czasem działa instynkt " . jeŚli to wam nic nie mówi to wejdźce tu : http://pl.youtube.com/watch?v=OajPHHWz9g0 <---- to jest ta piosenka ktÓrej szukam .
z góry thx ;****. .
Mam pytanie JustyŚ_xDD... masz jakies problemy z ShIfTeM?
Widze, ze chyba trzeba wymienic klawiature
Wystarczy przeczytac komentarze(to nie takie trudne, naprawde, od czytania sie nie umiera) to sie zobaczy, ze gosc nie chce podac tytulu i nic co zwiazane z ta piosenka jest.
Watpie w to, by byla to zwykla piosenka, co mozesz odlsuchac, po wpsianiu na youtubie.
Ale przyznam, moze byc, ale nie zaliczalbym jej do arcydziel albo wielkich odkryc.
[ Dodano: 14-05-2008, 20:25 ]
Teraz wystarczy zwykly program do sciagani i sciagnij to z youtube.
Masz od razu z teledyskiem jesli chcesz mozesz to mienic, ale zalezy na ile potrafisz poslugiwac sie komputerem i jego narzedziami.
JustyŚ_xDD
Wysłany: 14-05-2008, 20:45
bOże ! ;OO. dzięki Wam wielkie ! tO ona . ! dzieki
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3122 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 14-05-2008, 22:14
JustyŚ_xDD, wystarczyło wpisać część tekstu do google i samo znalazło na pierwszym miejscu tą piosenkę
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum