Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
A ja sie właśnie dowiedziałem, że Club Rotation na polskiej Vivie (w takiej postaci, jaką kiedyś znałem)... nie istnieje. Niby jest jeszcze Club Charts, ale nie miałem kiedy tego obejrzeć.
To już druga nieistniejąca lista przebojów, od której zaczynałem moje muzyczne "podróże". Ech...
[ Dodano: 16-10-2007, 19:59 ]
MTV 2 Pop (swego czasu oglądałem to godzinami) też już nie ma. Vivy Plus tak samo. Dziwnie się z tym czuję, nagle dowiedziałem się że kanały muzyczne i listy przebojów z mojej młodości poumierały, i to dawno temu...
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
Wysłany: 30-11-2007, 14:15 Re: [szukam] tytuł albo wykonawca?
witam wszystkich na wstępie . poszukuje utworu jaki słyszalem z 10 lat temu na liście która nazywała się wtedy kilen zoon chyba w wawie to było , w każdym razie kawałek mocno rockowy w którym gościu grał w refrenie piłą spalinową . kto to pamięta proszę o odpowiedź . pozdrawiam
- Kilka godzin spędzonych na parkiecie
- ok. 0,2l piwa stracone w tym samym miejscu (nigdy nie wchodzić z plastikowym kubkiem na dancefloor, a ze szkłem nie wolno)
- trzy razy odtworzony i "odskakany" przeze mnie Freefall
- i wreszcie najważniejsze: jeden raz odtworzona poszukiwana przeze mnie nutka, zero wychwyconych słów i zero szans żeby zapytać kogoś o nią - akurat DJe gdzieś się zmyli.
Odpuszczam, nie szukam już tego. No chyba że ktoś jednak mnie zaskoczy i pozna, to będę wdzięczny.
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum