Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 09-10-2007, 22:35 [szukam] tytuł albo wykonawca?
Męczę ludzi na liście kontaktów, napisałem o tym wpis na blogu, zapytam zatem i tu - może komuś z Was obił się o uszy ten motyw muzyczny i zna wykonawcę i/lub tytuł tej piosenki?
(z góry przepraszam za jakość, nagrane komórką w barze)
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 10-10-2007, 07:28
Slyszalam kiedys to w radio, ale nie mam pojecia co to jest. Najlepiej bedzie jak napiszesz fragment tekstu, ktory sie pojawia pod koniec. Duzo latwiej jest poszukac przez tekst piosenki niz liczyc, ze ktos skojarzy po muzyce jezeli jest takiej kiepskiej jakosci.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 10-10-2007, 14:43
A mi się wydaje, że jest to ta piosenka, w której goście sobie skaczą, a później jakieś LEGO-ludki chodzą. Jednak trudno powiedzieć...
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
nie, to nie to... tam jest malo co tekstu, jeśli w ogóle
i nie sobie skaczą tylko 'naśladują taniec z lat 80tych'
a piosenka też mi znana, ale tytułu nie znam. wykonawcę byłoby łatwiej gdyby plik był ciut czystszy. próbowałam pozbyć się szumów, ale nie idzie... więc po głosie też się nie rozpozna.
na vivie teledysk widziałam kilka razy już, więc może powinieneś śledzić
Przeszukałem listy przebojów na obu Vivach i niektórych stacjach radiowych (cofając się nawet o pół roku). Trafiłem na mnóstwo fajnej muzyki, ale to jedno nigdzie mi nie wpadło w ucho.
A niektórym stacjom radiowym należą się baty za niedbalstwo na stronach internetowych. Nie będę pokazywał palcem, ale 10-20 literówek na jednej stronie (w nazwach wykonawców i tytułach utworów) zakrawa na arogancję wobec słuchaczy.
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum