Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Siemka, szukam pewnej piosenki,
niestety w radiu nie podali ani tytułu, ani wykonawcy...
w google'u szukałam po kawałku textu, ale nie ma...
może ktoś z Was ją zna i mógłby pomóc?
[podaję kawałek textu, nuta raczej spokojna]
'Jesteś tym czego chcę
niepotrzebnie to wiesz (...)
Dobra , wsystko ladnie i pieknie , ale czemu wszyscy z problemami przychodza na te nie szczesne forum.
To jakis dziad gwalciciel , to dzieciak pedal , to cos innego , a tera piosenka.
Jeszcze bylo kilka przypadkow , ale na szczescie moja zryta psycha nie nosi tych urazow.
Czy ludzie nie maja jakiegos forum mlodziezowego.
Niby to tez jest , ale chyba chodzi o co innego.
Nie mam ludziom nic przeciwko , wisi mi to co oni chca i robia , moga tu byc i przebywac , ale nawet sie nie przywitaja , nic nie zrobia , tylko wyskakuja z problemami , ktos pomoze i nara.
[ Dodano: 20-03-2008, 09:49 ]
Btw. tak jak oni sie witaja , Siema mam problem taki i taki , pomozcie mi.
To takie cos to se mozne w **** wsadzic.
Poprawilas mi dzis samopoczucie i humor, mogl bym zec , ze niezle sie ubawilem... wiek a inteligencja , maja malo wspolengo , a szczegolnie z zaistniala tu sprawa.
I uwierz mi ze twoje posty nie wplynely na moj stan emocjonalny.
Moze cisnienie czasem skacze , ale tu chodzi raczej o cos innego , niz ci sie wydaje.
Moze ty masz jeszcze zamiar tu pobyc , ale tyle osob wchodzi i wyskakuje ze swoimi problemami i po wszystkim sie ulatnia , ze to nudne i monotonne , z czasem to sie stalo denerwujace i wprost zenujace.
No nie, no.
Niekonsekwentny jesteś.
Najpierw mówisz, że Ci poprawiłam humor,
później,
że Twój stan emocjonalny nie uległ zmianie..
To po pierwsze.
Po drugie- mój post nie zawierał nawet słowa 'inteligencja'
(nad tym czy był on czy nie był inteligentny nie będę się tutaj rozwodzić),
bowiem nie o to chodziło.
Wyjaśniać nie będę,
przynajmniej nie tu,
gdyż to jałowy temat.
Odpowiedź na moje pytanie została udzielona.
As 4 me- topic może być usunięty.
_________________ There's a pleasure sure in being mad
which none but madman knows
Po prostu to byla mala perswazja , ze jednak wiek jaki jest , ale to ma nic do tego i wypowiedzi , a raczej odpowiedzi , tez.
I bardziej mi chodzilo o adrenaline i cisnienie , do ktorego tak przywiazywalas.
No i fakt , ten temat jest jalowy.
...mogl bym napisac zel.peel , ale tylko debile tek pisza , a uwierz mi , ze do nich nie naleze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum