Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 21-11-2007, 16:30
No i masz, ale firmę przejmuje Twoja największa przyjaciółka i gnoji Cię, a ty spadasz do rynsztoku,..
Chciałbym... miec prącie na 48,5 cm... XD
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Wysłany: 23-11-2007, 18:48
I masz, ale bez kół, kierownicy, skyrzni biegów etc...
Chciałbym... Aby Zzielona miała długie paznokcie...
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Wysłany: 24-11-2007, 18:20
budzisz się z rana i widzisz, jak Johnny uprawia seks z listonoszem , panem Kaziem, który w obwodzie pasa ma 100 cm. okazuje się, że Johnny tylko takich lubi, a kobieta mu potrzebna jest do przykrywki, chcesz się rozwieść, ale okazuje się,że nie dostaniesz ani grosza, bo podpisaliście rozdzielnośc majątkową. na stronie Pudelek.pl robią z ciebie ostatnią karierowiczkę, w ostateczności idziesz do tańca z gwiazdami,ale odpadasz w pierwszym odcinku...
Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1471 Skąd: Wrocław
Wysłany: 24-11-2007, 20:52
Masz duży biust, ale nie możesz sobie niczego kupić w normalnym sklepie, więc chodzisz po sklepach dla puszystych. Ponadto wszyscy robią sobie podśmiechujki z Twojego wyglądu ponieważ on jest nieproporcjonalny do reszty Twojego ciała. Nawet jak idziesz z parasolem to masz biust mokry od deszczu
Chciałabym mieć willę z basenem
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Wysłany: 25-11-2007, 19:44
I masz, ale nie masz do niej wstępu.
Chciałbym... żeby mi sie cs nie wyłaczał
Wysłany: 25-11-2007, 21:49
I masz, ale nie działają.
Chciałbym mieć Viste, bo mój XP to już śmieć...
no i dostajesz Viste, ale przy każdorazowym uruchomieniu komputera się zawiesza, ponieważ masz za mało ramu
chciałbym wypasiony samochód ze skórzaną tapicerką, super wyposażeniem, który nigdy się nie psuje, nie trzeba go tankować i ma lokalizator pokazujący miejsce położenia w przypadku kradzieży
Wysłany: 27-11-2007, 20:00
No i masz, ale jesteś za głupi aby go uruchomić :D:D
Chcę mieć więcej Ramu aby Vista działała...
Wysłany: 27-11-2007, 21:14
tja, Vista ci działa, bo masz więcej RAMu, i z radości zaczynasz skakać pod sufit, podłoga się obrywa i umierasz bo spadasz na innowacyjną rzeźbę sąsiada z dołu.
a ja bym chciała być moderatorem na tym forum buahahahahahha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum