Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 29-11-2007, 16:46
I potrafisz, ale tylko swoich...
)Nevada: Ja mieszkam na parterze i nie mam piwnicy... dom jedno rodzinny)
Chciałbym aby literka A wyglądała jak Z
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1471 Skąd: Wrocław
Wysłany: 02-12-2007, 00:21
Wyzywasz swoją babę od matmy, ale przez to nie zdajesz do następnej klasy i w ogóle wyrzucają Cię ze szkoły, a potem pani wytacza Ci sprawę w sądzie, bo przez Ciebie doznała uszczerbku na zdrowiu psychicznym i kończysz w poprawczaku... Gdzie poznajesz koszmarnych kolegów, którzy sprowadzają Cię na złą drogę, popełniasz morderstwo i dostajesz dożywocie...
Chciałabym mieć czarodziejską kulę.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Wysłany: 03-12-2007, 17:13
I masz, ale w natłoku życzeń umierasz....
[ Dodano: 03-12-2007, 17:13 ]
Chce mieć ją...
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Wysłany: 04-12-2007, 20:02
I znasz, ale nikt Cie nie rozumie, bo każde słowo weymawiasz w innym języku.
Chce mieć ją i nigdy nie stracić, aby nie zgineła, a ni ja, abyśmy zawsze byli razem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum