Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
czasem mam uczucie jakby ktoś był obok mnie a go nie widze
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Fajnie jest być kilkoma osobami .. np wchodzisz do szkoły i udajesz Bande ROmka G. No i potem możesz wyrzucić tę znienawidzoną fizyczkę
Albo wejść na zatłoczoną impreze ... masz gwarancje wtedy , że naokoło Ciebie znajdzie się dużo miejsca
Co do duchów, to wierzę, owszem, ale nie boję się. Właściwie to nawet lubie odczucia z nimi związane. Dlatego też prapsychologia to nie jest mi obca.
_________________ "Niezatapialny jesteś, gdy z nim na wody życia wypływasz... Pan bowiem światłem, zbawieniem mym, nie lękaj się on z Tobą jest..." Perły i Łotry.
duchy nie istnieją, ale w nie wierzymy. jest to wymysł ludzi. nasz umysł płata figle i stąd pochodzą te wszystkie 'zdawało mi się, że widziałam ducha'. widzimy to, co chcemy zobaczyć. wierzymy w to, w co wierzyć chcemy.
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1826 Skąd: Wrocław
Wysłany: 26-06-2008, 02:33
Krzysiek napisał/a
racja, pojedź my nad jezioro i ktoś powie tam mieszka potwór, zobaczymy kawałek starej dętki zaczniemy mówić że to potwór XD
A jak sobie powiem, że chcę zobaczyć Johnny'ego Deppa w dwoim łóżku to tak się stanie, to go nagle zobaczę? Byłoby całkiem miło . A ja sądzę, że strach i duchy to wytwory ludzkiej wyobraźni i tyle. Choć sama się ich boję (czasami boję się nawet sama siebie).
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum