Forum.Blogowicz.info Strona Główna Forum.Blogowicz.info
Dyskusje Blogerów - Blogowe Forum Młodzieżowe - rozmowy o blogach, porady i nie tylko

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  ChatCzat
 Ogłoszenie 
Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji !
Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprawdź swój refleks - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!

Poprzedni temat :: Następny temat
UFO :)
Autor Wiadomość
Bronka 
mBlog.Klub

Wysłany: 14-12-2006, 20:48   UFO :)

Wierzycie w UFO ??
JA czytałam w gazecie takiej powojennej jeszcze znaczy czytałam skany jej bo w jakimś muzeum jest jako że stara niby.. I tam pisało ,że Ufo to tak naprawdę takie statki . które wymyślili Niemcy a puścili plotkę o kosmitach aby ukryć swoje eksperymenty . Wznosiło się na 400 km w ciągu 3 min i nie za pomocą paliwa ... Maszyna wykorzystywała antygrawitacje :) I jak jakaś babka sobie takie male cos na antygrawitacje stworzyła i dala w TV to zaraz potem nagle zaprzestała badań i wyjechała ponoć z kraju . ALe jakiś reporter sie tam dostał i porobił foto :) szkoda że linka nie mam byście mogli pooglądać sobie xD

~Htsz 
Administrator
Ojciec Chrzestny II

Zaproszone osoby: 47
Wysłany: 09-01-2007, 17:18   

wiele z opowieści ludzi jest nieprawdziwa a ufomania to swego czasu był niezły interes :)

osobiście nie mam zdania na ten temat, a raczej jestem niezdecydowany, z jednej strony też niezbyt wierze w to co niektórzy kłapią o kosmitach a z drugiej strony kosmos jest tak duży, ze niekoniecznie musimy być w nim sami.

Bronka napisał/a
I tam pisało ,że Ufo to tak naprawdę takie statki . które wymyślili Niemcy a puścili plotkę o kosmitach aby ukryć swoje eksperymenty . Wznosiło się na 400 km w ciągu 3 min i nie za pomocą paliwa ... Maszyna wykorzystywała antygrawitacje

także słyszałem o tym, że niektóre projekty wojskowe były kamuflowane jako ufo...
zapraszam do przewodnika po forum

Bronka 
mBlog.Klub

Wysłany: 16-05-2007, 17:26   

No ale te niemieckie statki .. ;pp kiedys jak znajde dam wam linka :D :D mialam ponad 100+ ale .. format a nie wiem gdzie w mozilli sa zakladki .. a tak na przyszlosc .. gdzie sa?? izeby mozna skopiowac bylo :P P

care96 
BlogOnet.Klub

Wysłany: 26-06-2008, 21:34   

byc możliwe że w wrzech swiecie istnieje takie cos jak ufo ale ja w to nie wierze i nie jestem o tym przekonana

m@tarci 
badass

Wysłany: 27-06-2008, 14:28   

care96 napisał/a
wrzech swiecie

Co to?

care96 
BlogOnet.Klub

Wysłany: 27-06-2008, 21:39   to

to cała galaktyka czyli KOSMOS

m@tarci 
badass

Wysłany: 28-06-2008, 14:31   

Thx, ale juz wiem ;) http://forum.gmclan.org/i...896&#entry65896

anna 

Wysłany: 28-06-2008, 18:10   

hehe a co do ufo moja siostra cioteczna jak leciała z egiptu to widział ufo
But I’m happy and I know that makes you sad

&supaant 
UFOk

Wysłany: 29-06-2008, 19:35   Re: UFO :)

Bronka napisał/a
Wierzycie w UFO ??
JA czytałam w gazecie takiej powojennej jeszcze znaczy czytałam skany jej bo w jakimś muzeum jest jako że stara niby.. I tam pisało ,że Ufo to tak naprawdę takie statki . które wymyślili Niemcy a puścili plotkę o kosmitach aby ukryć swoje eksperymenty . Wznosiło się na 400 km w ciągu 3 min i nie za pomocą paliwa ... Maszyna wykorzystywała antygrawitacje :) I jak jakaś babka sobie takie male cos na antygrawitacje stworzyła i dala w TV to zaraz potem nagle zaprzestała badań i wyjechała ponoć z kraju . ALe jakiś reporter sie tam dostał i porobił foto :) szkoda że linka nie mam byście mogli pooglądać sobie xD

Wierze :)
jednak niekoniecznie sie z tym zgodze co napisalas :)
V7-TAJNA BROŃ HITLERA to statki o ktorych piszesz jednak niby skad niemcy wzieliby wiedze na temat konstrukcji i budowy wlasnie takich statkow ? tym bardziej skad mieli pojecie na temat napedu... grawitacyjnego w tamtych czasach ?!
UFo towarzyszy nam od początkow naszego istnienia jest mnostwo dowodow w starozytnych cywilizacjach wiec Niemcy byli zdalni do wszystkiego w celu objecia wladzy wiec byc moze mialo miejsce wypadek NOLa ktorego uprowadzili niemcy i podkradli pomysl na tego typu maszyne :) zreszta mozna na ten temat rozmawiac i rozmawiac

[ Dodano: 29-06-2008, 19:42 ]
Htsz napisał/a
kosmos jest tak duży, ze niekoniecznie musimy być w nim sami.

to jest oczywiste ze nie jestescie sami :) masz przyklad na mnie :rotfl: :rotfl:
:D przylaciałam tutaj aby doksztalacac ludzi na temat obcych cywilizacji !
Daze do tego aby ludzie w koncu uwierzyli w istnienie IFŻ (inteligentnych form życia)

Musicie przejsc w wyzszy stan gestosci :)

m@tarci 
badass

Wysłany: 30-06-2008, 15:03   

Nie jestem na tyle glupi, by spekulowac na temat ktory nie powinien istniec, nie ma zadnych sensownych podstaw, ale nie wykluczam tego, za we wszechswiecie sa jakies formy zycia, po za pojebanymi sapiensami, czemu nie, nie wiem czy to latajace spodki, zielono skorzy marsjanie czy super inteligentne istoty.
Ale cos prawie na pewno jest, choc duzo uwaza ze poza ludzmi nie ma nic wiecej we wszechswiecie, bo jestesmy tacy wyjatkowi i niepowtrzalni.

&supaant 
UFOk

Wysłany: 01-07-2008, 00:12   

m@tarci napisał/a
choc duzo uwaza ze poza ludzmi nie ma nic wiecej we wszechswiecie, bo jestesmy tacy wyjatkowi i niepowtrzalni.

tak to tylko twierdzą pół mózgi z klapkami na oczach.
trudno jest sobie wyobrazic ze cos jest inteligentniejsze od nas dlatego za wszelka cene probuja swiatu wmówic ze jestesmy jedyna inteligentna forma zycia w kosmosie o0
druga sprawa x lat temu zwklym ludziom sie nie snilo o internecie i o rozpowszechneniu technologi ktore mamy teraz jako powszechne

powinnismy byc otwarci na nowosci :)

Krzysiek 
WordPress.Klub
Pan Ironia

Wysłany: 01-07-2008, 01:11   

Póki co ludzie maja ograniczone pole do dokładnych badań, więc poznać cokolwiek żywego po za ziemskiego jest trudno. Może dożyjemy tego jak zostanie odkryta bakteria na Marsie.
Życie zawsze znajdzie sposób by się gdzieś zadomowić, więc gdzieś jest ktoś to również zadaje sobie to samo pytanie ;)

&supaant 
UFOk

Wysłany: 01-07-2008, 17:45   

spoko mysle ze dozyjemy tych najbardziej znaczacych momentow w dziedzinie zdobywania wszechswiata :)
i dobrze piszesz
Krzysiek napisał/a
Życie zawsze znajdzie sposób by się gdzieś zadomowić, więc gdzieś jest ktoś to również zadaje sobie to samo pytanie ;)

:)

Krzysiek 
WordPress.Klub
Pan Ironia

Wysłany: 01-07-2008, 20:51   

no jasne jak dożyję 80 to będę sobie chodował marsjańska bakterię w słoiku wygrzewajac tyłek na księżycu :yay:

ciekaw jestem czy w ogóle gatunek ludzki przeżyje do jakiś kontaktów z cywilizacja po za ziemska

&supaant 
UFOk

Wysłany: 01-07-2008, 23:55   

Krzysiek napisał/a
no jasne jak dożyję 80 to będę sobie chodował marsjańska bakterię w słoiku wygrzewajac tyłek na księżycu :yay:

tia :) bez przesady :) co Ty masz z tymi bakteriami marsjanskimi? :)
czemu niby mamy nie przezyc do momentu kontaktu z poza ziemską cywilizacja?:)

[ Dodano: 03-07-2008, 00:43 ]
Krzysiek w temacie o piktogramach napisał
Krzysiek napisał/a
gdyby obcy chcieli się ujawnić dostaliśbymy wyraźniejszy znak niż wgniecenie w zborzu.

wiec prosze masz dowody ze jednak sie ujawniają :)
1)
http://pl.youtube.com/watch?v=WvmCkdCLwLs
2)
http://pl.youtube.com/wat...ature=rec-fresh
3)
http://pl.youtube.com/watch?v=XJvquhoCieo

[ Dodano: 06-08-2008, 15:26 ]
wczoraj juz po raz 3 w tym roku widzialam UFO czyli niezindentyfikowany obiekt latający

pierwszy raz na oczy wydzialam takiego NOLa wisiał nad miastem i na zmiane mrugal czerwonym niebieskim i zielonym kolorem pozniej lecial w strone pólnocy i nagle wyleciala z niego maial jasna kropka i poleciala gdzies na pola ;x a ten leciaj udajac samolot ;x az w koncu stracilam go z pola widzenia

Krzysiek 
WordPress.Klub
Pan Ironia

Wysłany: 22-08-2008, 22:58   

filmiku mało przekonujace, kropeczki można dorobić komputerowo (Kto im pozwolił w pierwszym filmiku wykorzystać moje ukochane "Requiem for a dream").

Ja też widziałem 2 razy w swoim życiu jakieś dziwne punkty na niebie, może to był NOL, ale nie koniecznie po za ziemski.

Tak naprawdę jeśli człowiek chce coś zobaczyć. To na pewno to zobaczy. To samo jest z duchami, sakłoczem (yeti), czy też nessi (dobrze napisałem?).

Odpowiedz do tematu