Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Nie wiem czy mam jakiejś zdolności parapsychiczne, czy nie. Czasem odczuwam lęk i niepokój, tak po prostu, bo mam wrażenie, że stanie się coś złego (nie przez grzybki halucynki Bardzo dziwne uczucie...
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Taak. Codziennie.
Z opuszczonego domu czarna postać do mnie macha, rzeczy same znikają, były przed chwilą potem nie ma, drzwi trzaskają nawet jak nie ma wiatru, to o czym myślę po chwili się zdarza, światło zaczyna wariować (zgasza, zapala, zgasza, zapala...), czyli.. to się mnie po prostu czepia xD Widzę duchy itp xD Jak na mnie to śmieszne jest xD
Taak. Codziennie.
Z opuszczonego domu czarna postać do mnie macha, rzeczy same znikają, były przed chwilą potem nie ma, drzwi trzaskają nawet jak nie ma wiatru, to o czym myślę po chwili się zdarza, światło zaczyna wariować (zgasza, zapala, zgasza, zapala...), czyli.. to się mnie po prostu czepia xD Widzę duchy itp xD Jak na mnie to śmieszne jest xD
poleciałaś ;D heh...
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1894 Skąd: Wrocław
Wysłany: 28-03-2008, 11:35
Każdy ma często deja vu. I wszyscy się zastanawiają o co w tym wszystkim chodzi, skąd te zapamiętane obrazy.
Ja za to miałam coś takiego, że pokazywały mi się obrazy, które mi się śniły dawno temu, albo nawet czasami tej samej nocy. Może ja powinnam być prorokiem albo po prostu wydawało mi się, że te obrazy mi się śniły?
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
nie wiem , to jest nie troche dziwne.
Tyle ze z tym deja vu , jest jeszcze dziwniejsze , bo najpier sie cos widzi i za jakis czas , w moim przypadku po kilku latch to sie dzieje.
Zawsze myslalem ze cos sie dzieje i dopiero po tem to przezywamy jeszcze raz , we snie , czy cos takiego , a to na odwrot.
[ Dodano: 28-03-2008, 12:08 ]
lol
_________________ Dont drink and drive, take drugs and fly.
Jedna rzecz mnie interesuje. Każdy kto pisze o de javu tutaj mówi że śniło mu się zdarzenie które potem przeżywał. Ja mam coś innego. Czasem przeżywam dwa razy to samo i to na jawie. Potrafię nawet powiedzieć kiedy mniej więcej to zdarzenie które sie powtarza miało miejsce za pierwszym razem.... i co o tym myśleć? I to nie jest tak żeby te zdarzenia były do siebie podobne... one są identyczne!!
_________________ Czasami wolę być zupełnie sam
Niezdarnie tańczyć na granicy zła
Nawet stoczyc się na samo dno
Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk
Posiadam wiarę w niemożliwą moc
Potrafię jeśli chcę rozświetlić mrok
Mogę poruszyć was na kilka chwil
Tylko zrozumice kiedy zechcę znowu sobą być...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum