Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 25-06-2006, 03:12 Mafia
Potrzebuje kilku informacji i liczę na waszą pomoc. Zaczynam od banału, czy znacie może tytuły filmów których główną fabulą jest działalnośc maffi, przestępczość i akcje FBI ?
Ja niestety nie
Dostałam zlecenie na szablon. Grafika główna ma przedstawiać mafijny klan, latające splówy, agentów, hajs i może jakąs dz***ę. Narazie szukam materiałów, żeby je znaleść potrzebuje konkretne tytuły - kółko się zamyka. Pomożecie ?
Ostatnio zmieniony przez Kamila 25-06-2006, 19:44, w całości zmieniany 1 raz
Jezeli chodzi o mafie to chyba od razu nasuwa sie Ojciec Chrzestny, czesciowo Sin City, i moze glupie, ale Growing Up Gotties (corka reality show o corce Johna Gotti i jej trzech synach)
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 25-06-2006, 19:44
Frozen Lust napisał/a:
Georgiana napisał/a:
FBA
??
FBI; zaraz to skoryguje.
Czy glupie, czy nie, to raczej nieitotne Wczoraj dostałam liste 10 filmów i niestety akcja tylko jednego z nich rozgrywała sie w współczesności. Posprawdzam te, które dostałam od Ciebie Bardzo dziękuję :*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum