Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Akcja filmu rozgrywa się w scenerii zniszczonego Nowego Jorku. W wyniku tajemniczej zarazy ludzie na całym świecie zostali zamienieni w mutanty. Chorobie nie uległ jedynie główny bohater Robert Neville (Smith), który staje się celem ataków pragnących za wszelką cenę go zniszczyć krwiożerczych potworów.
Ja juz widziale jednym slowen SUPER choc sie troche zawiodlem koncem ale o tym mozemy podyskutowac;)
Film dobry, ocena to 8,5/10.
Polecam wszystkim ten film , duzo akcji , ciekawa fabula , dreszczyk emocji.
moze komus sie przyda:
Kod:
I.Am.Legend.REPACK.DVDSCR.XviD-iMBT
Rapidshare:
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Mirror:
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
dobra admini i mody jak cos zwalilem to poprawcie bo to moj drugi temat a w tamtym nic takiego nie bylo a tu sie mi kreci welbie jak wszystko mi sie udalo za pierwszym razem to normalnie jetem geniuszem(joke)
A mi się film podoba Oglądałem na fonie i na PC... Film oceniam na 9/10
Również zawiodłem się końcem, moim zdaniem on nie musiał umrzeć, przecież mugł się z nimi schować, a te ,,nocne stwory '' przecież nie rozwaliłyby tego schronu...
Wysłany: 16-03-2008, 12:04
ja zamierzam ten film obejrzeć jak dostanę go w swoje łapki - czytałam o fabule i bardzo mi się podoba, widziałam też zwiastuny w kinie i naprawdę zapowiada się jak dla mnie dobrze... teraz mamy nowego laptopa i wreszcie dobry transfer do ściągania filmów będzie, to obejrzymy sobie z moim facetem!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum