Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Oglądaliście kiedyś ?? ;>
Jezeli tak to co sądzicie o tym filmie..??
Ja osobiście uwazam, że jest świetny.. Mimo, że film opowiada o kibolach.. to uważam, że uczy on prawdziwej lojalności i poświęcenia;) No i jeszcze ten angielski... nie amerykański ;D
Naprawde polecam go wszystkim którzy jeszcze nie oglądali
_________________ …nienawidzisz Mnie??
To Fajnie..A Te Brawa
Co Słyszysz Są Właśnie
Dla Mnie. ;]]
Kto tam grał? Jaka gra aktorska? I czy mogłabyś po krótce opowiedzieć fabułę?
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Oglądałam ten film, dobry, ale nie tak dobry jak La Haine (o młodych Francuzach mieszkających na przedmieściach Paryża).
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
To polecam. Może zdołować, ale to jest porządne kino francuskie. No główną rolę gra Vincent Cassel, jest w niej bardzo przekonujący.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum