Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1477 Skąd: Wrocław
Wysłany: 10-07-2007, 23:40
Cytat:
Nie lubię Hary Pottera ==' Oglądałam trzy części w kinie i zawsze śnił mi się po nocach, rozumiesz?
Ja na przykład nie bardzo
Ja uwielbiam Harry'ego Pottera Jak miałam jakieś 13 lat to chyba ze 3 razy byłam w kinie na pierwszej części. Czytałam po kilka razy książki... Rowling potrafi pisać i dotrzeć do każdego...
A jeśli chodzi o film... Tak, to już tradycja, pewnie, że pójdę do kina. I już się tego nie mogę doczekać! Ha!
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
byłem na tym w jeden z kilku bardzo deszczowych dni w Kołobrzegu (nic innego nie grali) wczesniej oglądałem tylko pierwszą część, więc mam małe porównanie, ale prezentował się nawet nieźle efektami, treść filmu ponoć nieco mija się w wielu momentach z książkową... nie czytałem jednak HP.
byłem na tym w jeden z kilku bardzo deszczowych dni w Kołobrzegu (nic innego nie grali) wczesniej oglądałem tylko pierwszą część, więc mam małe porównanie, ale prezentował się nawet nieźle efektami, treść filmu ponoć nieco mija się w wielu momentach z książkową... nie czytałem jednak HP.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum