Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
/ a ja skoro teraz pracuje do cinema city to sobie chodze na wszystko co grają późno /
oststnio byłem:
Agent XXL - żebym się nie upił to nie wiem czy bym zniósł
Straszny Film 4 - tu musiałem wypić jeszcze więcej
Asterix i Obelix - z byłą byłem w końcu u niej prznocowałem ale tych skojarzeń
V jak vendetta - to polecam - coś orygilanlego, reżyser sie popisał inszuję, ciekawa historia
mission imposible III - zabrałem mamę, śmieśnie wnosiła browary ;P i śmiesznie wynosiła puste puszki, film beznadzieja!!! scenariszusz na maxa kiczoawaty, przerost formy nad treścia
v jak kod davinci - na to pójdę jutro, sąsiadka ma chłopaka ale chyba zawróciłem jej w głowie?
_________________ QQWEBmaster
...
przysięgam uroczyście, ze knuje coś niedobrego
Wysłany: 03-06-2006, 12:46
Ja byłem ostatnio na XXL 2 i Komedia Romantyczna.
Ten pierwszy to coś jak Glniarz w Przedszkolu (z gubernatorem Schwarzenegerem albo Pacyfikator z Vinem Dieselem), a drugi to parodia wszystkich filmów romantycznych (i nie tylko) - chyba z 20 (do tylu doliczyłem ;p).
_________________ I, cry, when angels deserve to die, in my, self righteous suicide...
Ostatnio ogladalam Underworld Evolution. Super nawalanka, dostarcza rozrywki i fajne efekty specjalne sa. Zastanawiam sie czy bedzie 3 czesc...
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Film opowiada o dwójce osób, w rolach głównych Sandra Bullock i Keanu Reeves (grali razem w Speed). Wysyłają do siebie listy za pomocą skrzynki na listy przy domku nad jeziorem. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, iz dzieli ich dwuletnia roznica czasu. Bardzo fajny film, romantyczny, myslalam ze to bedzie komedia, ale nie.
Ostatnią komedią romantyczna, ktora zobaczylam bylo Just like Heaven z Reese Witherspoon, ale wydaje mi sie, ze ten z Bullock jest lepszy.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum