Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
od niedawna w naszych kinach można oglądać polską wersję Shreka Trzeciego.
Ciekawią mnie wasze opinie na temat filmu samego w sobie oraz na tle poprzednich wersji może ktoś oglądał wersję angielską ? jak nasza wypada w konkurach ? znowu lepsza tak jak w przypadku pierwszej części ??
Wysłany: 08-07-2007, 22:55
Ja oglądałam Shreka Trzeciego, niestety tylko z polskim dubbingiem. Film bardzo mi się podobał, szczególnie to zróżnicowanie akcji, kilka wątków, a nie tak jak w poprzednich wersjach- jeden główny. Uśmiałam się do łez, szczególnie sympatię wzbudzały we mnie nowe postaci: czarodziej Merlin, frajerowaty Artur, Śnieżka, Kopciuszek i Śpiąca Królewna ^^
Ogółem polecam, ja się nie zawiodłam ^^
Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1477 Skąd: Wrocław
Wysłany: 10-07-2007, 12:43
Ja oglądałam tylko wersję angielską, bo polskiej nie mogłam znaleźć na necie A do kina nie chce mi się póki co iść. Film nawet fajny, ale wiadomo, że nic nie pobije pierwszej części, choć przyznam, że chyba lepsze to było od drugiej.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
IMHO shrek trzeci jak i poprzednie części to kompletne kaszany. animacje zrobione na "odwal się", teksty może i śmieszne, lecz tylko za pierwszym razem (zazwyczaj ich pierwsze razy były dawno przed shrekiem). dla dzieciaków lepsze są bajki typu reksio, dla normalnych ludzi, komedie z nie-ogrami.
ile jeszzcze razy będziecie się śmiać ze zlepka pikseli pierdzącego, żygającego na inne piksele, nie wiem, mówiącego odgrzewane dowcipy...
Cichy Bob, dla odmiany możemy się z ciebie pośmiać.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
A mi się Shrek trzeci podobał, no nie tak jak poprzednie części..., ale i takl spora dawka Humoru A co sądzicie o Pada Shrek... ? To już chyba tylko bajeczka dla dzieci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum