Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Pewnie większośc z Was juz oglądała.
Więc chciałabym się zapytać co sądzicie o tym filmie.;>
Muszę przyznać, ze jest to mój drugi (od razu po Hooligansie) ulubiony film
Uwazam, że jest on. b.fajny...a szczególnie ten Channing. <33 hehe
Tańce, które tańczyli były świetne.. zresztą muzyka tez. ;P
A wy co uważacie...??
_________________ …nienawidzisz Mnie??
To Fajnie..A Te Brawa
Co Słyszysz Są Właśnie
Dla Mnie. ;]]
Przepiękna, genialna choreografia i muzyka. Podobno reżyserka układała choreografię, jej debiut filmowy. Film treścią nie powala, kolejna historia typowa dla gatunku. Wartościowy i utalentowany bed boj poznaje grzeczną, niemniej utalentowaną pięknotkę i powoli, nieubłaganie zakochują się w sobie, żeby wszystko zakończyło się spektakularnym hepi endem, a wszystko w imię jakiejś idei z hasłem przewodnim "miłość, sztuka i piękni ludzie w złym, zafajdanym bronksie". Mojemu ojcu się podobało, bo życiowe, ale jak dla mnie mało odkrywcze. Niemniej naprawdę świetnie się ogląda. Szkoda tylko, że wizualna jakość rzadko idzie w parze z intelektualną...
_________________ Każdy może tworzyć byle co i ma prawo być z tego zadowolonym,
byle by nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś,
który równie kłamliwie będzie to podziwiał.
Witkacy
A ja wam powiem, że Step Up 1 nie oglądałem, ale zato oglądałem część 2 Step Up'a i jest to najlepszy film jaki ostatnio widziałem!!
Gorąco polecam!!! Jest
Bo po prostu nudny , wiekszosc czasu nic ciekawego sie nie dzialo , tlyko jakies pier**** , ja myslalem ze to bedzie jak na teledysku Sean Paula , ale jednak tylko troche tak bylo , a reszta byla nudna i tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum