Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
a są jakieś odcinki na youtube? nie mam telewizora, a Karolaka nawet lubię...
Na youtubie nic z tvnu się długo nie utrzymuje, bo ich ekipa tego pilnuje i zaraz każe usuwać jako właściciele jakichś tam praw.
wpis w google: 39 i pół rapid
i ma się namiary na wszystkie dotychczasowe odcinki, nawet jeden przedpremierowy
warto szukać rmvb, bo to zawsze o połowę mniej pobierania .
aaa co de serialu, to ujdzie, bywa zabawny, ale moja punkowa przeszłość (a były to lata, kiedy punki nosili irokezy) się denerwuje, kiedy bohater zachwyca sie rozwydrzonymi popbachorami jacy to oni świetni.
Moze byc , choc widzialem tylko trzy odcinki , ale az taki to on super nie jest , bo slyszalem ze jest jeden z najlpeszych dla wielu , ale dla mnie az taki to on nie jest , jest wiele wiecej lepszych , ale ten moze byc , mozna sie wyluzowac przy nim , a przynajmniej ja moge.
_________________ Dont drink and drive, take drugs and fly.
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1866 Skąd: Wrocław
Wysłany: 10-04-2008, 21:48
m@tarci napisał/a
Moze byc , choc widzialem tylko trzy odcinki , ale az taki to on super nie jest , bo slyszalem ze jest jeden z najlpeszych dla wielu , ale dla mnie az taki to on nie jest , jest wiele wiecej lepszych , ale ten moze byc , mozna sie wyluzowac przy nim , a przynajmniej ja moge.
Troche malo zrozumialem z tego twego zapytania , ale jakos sie lapie w wiekszosci slow co napisalas
W sumie az tak nie przeszkadza mi ze jest ten B27 , ale ta ''laska'' strasznie mnie drazni i ten jej glos , a raczej jak ona spiewa.
widziałem jeden odcinek jak ten kolo w radiu katolickim puszczał to b27
w jakimś programie mowili, ze to taki 40latek obecnych czasów, tamten był uporzadkowanym facetem, inzynierem z rodziną, ten też ma prawie 40 lat ale zachowuje sie jak duzy dzieciak
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Fakt Zzielona , ja jestem zywym dowodem
Ale w sumie lepiej by w wieku srednim juz , zachowywac sie bardziej dziecinnie niz przezywac to , jak zazwyczaj faceci w wieku srednim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum