Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wiek: 15 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 358 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 01-11-2007, 20:23
pudi91 napisał/a:
Boze Zzielona masz 19 lat i bedziesz to ogladala?? gwarantuje Ci ze dobrze sie przy nim spi
Powiem Ci jedno chłopie, wkurzasz mnie swoim głupim gadaniem -.-. Jak jesteś wychowany na etapie "007 zgłoś się", albo "Czterej pancerni i pies" to sobie to oglądaj - Dziwaku...
Cytat:
A czy fakt iż mam 19 lat sprawia, że nie mogę oglądać seriali?!
Wg. pudi91, i jego starych 'żelaznych' zasad, powinnaś już mieć 3 dzieci, męża i robić na szydełkach ubranka dla wnucząt -.-
@Topic
Ja to oglądałem, i nie narzekam - bardzo fajny serial
to gdzie ty w tym Krakowie mieszkasz??? Pewnie na Hucie i Wiślaki ci prad odcinaja
Shout_ napisał/a:
Powiem Ci jedno chłopie, wkurzasz mnie swoim głupim gadaniem -.-. Jak jesteś wychowany na etapie "007 zgłoś się", albo "Czterej pancerni i pies" to sobie to oglądaj - Dziwaku...
Wiesz ja ogladam normalne seriale a nie jakies syfy dla dzieciakow! prison break,lost,rzym to jest to co mnie kreci a nie jakas poj&%¤na Hilarz Duff!!!
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
Wiek: 15 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 358 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 06-11-2007, 17:07
pudi91 napisał/a:
Shout_ napisał/a:
Wiesz ja ogladam normalne seriale a nie jakies syfy dla dzieciakow! prison break,lost,rzym to jest to co mnie kreci a nie jakas poj&%¤na Hilarz Duff!!!
Zapomniałeś dodać, '4 pancerni' i '007 zgłoś się'...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum