Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1826 Skąd: Wrocław
Wysłany: 21-04-2008, 23:53
pudi91, ważne, żeby kobieta była proporcjonalna, prawda? Wyobrażasz sobie kobietę z lekką nadwagą z piersiami wielkości Marysi z "Pierwszej Miłości"? Przecież ona ma teoretycznie w sam raz... Jak dla niej to tak .
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
[you]
, do you wanna kiss me?
UWAGA! CIERPIĘ NA PMS!
JustyŚ_xDD
widziałem ostatnio w Arkadach Wrocławskich Mariusza Bąkowskiego tego młodego co gra Mariusza Krzyżanowskiego, brata Pawła
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 17-05-2008, 20:08
eeee serio? ja tak sie nie podniecam, jak widze jakaś "gwiazde"... i chyba tylko dlatego, że na mojej uczelni jest ich calkiem sporo ^^'
i prawidlowośc jest taka "im bardziej jestes rozpoznawalny jako aktor/aktorka/piosenkarka itp.\, tym bardziej starasz się unikać kontaktów jednorazowych z ludzmi z grupy"
swoja droga wcale im się nie dziwie.
a po co mi jego autograf chyba, ze jako podstawka pod piwo
teneniel napisał/a
eeee serio? ja tak sie nie podniecam, jak widze jakaś gwiazde
ja też się nie 'podniecam' skojarzyłem go dopiero jak minąłem - tak sobie pomyślałem znajoma twarz...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum