Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
m@tarci, polski serial, leci na polsacie, nagrywany we Wrocławiu i okolicach, na początku śledziłem go nieco z ciekawości - chciałem zobaczyć jakie miejsca Wrocławia pokażą. Osobiście wolę innego typu seriale np. CSI
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Ogolnie to jednyne co ogladalem , to jakas telenowela Argentynska na TVN chyba , jak bylem maly i to z matka na dodatek.
I kiedys za kare siora mnie zmusila do ogladania mody na sukces.
Tak to nic innego nie widzialem z polskich szmir.
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1826 Skąd: Wrocław
Wysłany: 16-04-2008, 23:50
"Pierwsza miłość" to dość nudny serial, choć czasami z nudów usiądę obok siostry i raze z nią obejrzę. A swoją drogą do odcinki nawet na moim osiedlu były kręcone .
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
To chyba Ci wszyscy zapomnieli o mnie ... serial jest żałosny. Głupia gra aktorska i fabuła(?)
Chociaż ta aktorka jest spoko... Marysia Fajne ma to i to.
Ogólnie wole Kryminalnych, Gline i Pit Bulla ;D
Dobre polskie seriale.
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
czyli , mozesz dokladniej? bedziesz gdzies tam sie widzial z jakimis gwiadkami?
Czy ukryjesz sie we Wroclawiu i bedzesz gapil sie na zdjecie tej aktori?
Tak nawiasem , ktora/jaka to aktorka? tez mam prawo sie ''popatrzec''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum