Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
To serial sc-fi nadawany w TVP1 w czwartki po dwa odcinki, pierwszy zaczyna się o 20:20
z tego co się dowiedziałem miał to być gorący następca zagubionych, jednak z artykułu (do, którego zamieszczam link poniżej) wynika, że nie osiągnął narazie zamierzonego sukcesu. W artykule jest też wesoły szczegół - otóz czwartkowe wieczory dominują przed telewizorem osoby w wieku około 60 lat, czyżby babcie wierzyły w UFO :> ?
serial jak najbardziej pasuje do tematyki naszego działu Parapsychologia
opis serialu:
tv.wp napisał/a:
Serial opisujący losy 4400 zaginionych, którzy pewnego dnia wrócili statkiem kosmicznym na Ziemię. Nikt nie wie, gdzie byli i co robili. Żaden z nich się nie zestarzał, choć często ich bliscy zmarli bądź inaczej poukładali sobie życie. Bohaterowie próbują odnaleźć się w nowych okolicznościach, ale nie jest im łatwo, część z nich odkrywa w sobie zdolności nadprzyrodzone. Wszyscy dookoła odnoszą się do nich nieufnie.
oglądacie to ? lubicie takie seriale? jak wasze wrażenia ? ja zamierzam od czasu do czasu zerknąć okiem, lubie tego typu sprawy, cieszy mnie np. fakt powrotu "z archiwum x" ale o tym założe osobny temat niedługo
Podoba mi się, ale lepszy był Taken. Heroes też jakos bardziej mi się podobają, poza tym super muzyka jest. A ten można sobie pooglądać ale nie sprawia, że się wyczekuje każdego następnego odcinka.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum