Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Nie znoszę seriali To niesamowicie wciąga.. Obejrzę jeden odcinek jakiegokolwiek serialu i już chce wiedzieć co będzie dalej Ale na szczęście nie ulegam pokusie i nie oglądam następnych ocinków, no chyba że bardzo się nudzę Ale ogólnie uważam, że seriale to strata czasu
_________________ "Ten, kto kocha, podbija cały świat - bez obawy, że cokolwiek utraci. Prawdziwa miłość to akt całkowitego oddania."
Bardzo lubię "Na Wspólnej", a raczej juz oglądam z przyzwyczajenia, bo się wciągnęłam. Swego czasu "Tajemnice Smallville" (tak, pisze się dwa razy przez dwa 'l'), ale odkąd weszła nowa seria, jakoś przestałam. Jest zdecydowanie gorsza od pierwszej. I jeszcze czasami oglądam serial, który leci na TVN7 w niedzięle. Niestety nie pamiętam tytułu Wiem, że zaczyna się piosenką Gawina Degraw "I don't want to be" z resztą bardzo przyjemną, ale tego serialu nie śledzę dokładnie.
o dziwo nie ma mojego posta a byłem pewien, że się tu udzuelałem
ja lubie smallville (zaraz się zacznie ), Boston Public (szkoda, że w tym samym czasie, musze trafiać na powtórki w inne dni), Gotowe na wszystko - śledzę szczeólnie ze względu na panią Solis
wcześniej oglądałem dośc maniakalnie Anioła (Dark angel chyba się to zwało) na tv4 z Jessicą Ablą.
od czasu do czasu natrafie na Monka, ciekawi mnie ten film, ale ciągle gubie w głowie dni i czas emisji - jak widze tego aktora gdzie indziej to się śmieje pod nosem odrazu mi sie monk kojarzy ^^
taśiemsóc typu na wspólnej, klan nie znosze, raz na 20 odcinków pośledze troche samego życia.
kochaj mnie kochaj widziałem pare razy ale jakieś sztywne to.
Mi sie najbardziej poodba Magda M.
M jak miłość to sie takie już rozciągniete zrobiło, ale oglądam z przyzwyczajenia, już nie tak jak kiedyś... Na Wspólnej nie lubie, bo nie wiem o co w nim chodzi (oglądam jeden odcinek na 2 tygodnie )
_________________ Einer für alle, alle für Einen!
Sylwia [Usunięty]
Wysłany: 26-04-2006, 21:34
Htsz napisał/a:
wcześniej oglądałem dośc maniakalnie Anioła (Dark angel chyba się to zwało) na tv4 z Jessicą Ablą.
No w polsce to sie nazywało cień anioła , po angielsku dark angel też to ogladalam nawet fajne , boston public tez lubilam ogladac a teraz rzadko bo za poźno leci
Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 29-04-2006, 00:04
O. A mi przypomnialo sie ktory z seriali ogladalam regularnie Kiedys leciala 'szkola przetrwania' z A.J. Cook i Haydenem Christensenem. Polubilam tego tasiemca do tego stopnia, ze kiedy nie moglam obejrzec odcinka ustawialam video zeby mi nagralo i pozniej ogladalam (czasem nawet kilkakrotnie) .
Wiek: 16 Dołączył: 26 Mar 2006 Posty: 131 Skąd: Nie wiadomo
Wysłany: 30-04-2006, 17:01
Ja sądze, że zabrakło tu najlepszej niani na świecie według amerykanów czyli serialu "niania" no "kryminalnych" no i "Magdy M" Tez najbardziej lubie z tych tutaj to " M jak Miłośc" ni i "na wspólnej" chociaż i tak czesto nie ogladam seriali
_________________ Mój jest ten kawałek podłogi, więc nie mówcie mi co mam robić
Wiek: 15 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 358 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 03-05-2006, 08:29
Jak sie da, to niech ktoś z adminów, doda te seriale a mianowicie :
Niania
Kryminalni
Magda M
----
Ludzie - zobaczcie z kiedy jest ta ankieta ;/. Wtedy nie było głośno o Magdzie M ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum