Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Gwiezdne Wrota z Macgyver'em ? pewnie gdzieś na kablówce albo satelicie
[ Komentarz dodany przez: moron: 13-12-2006, 14:59 ]
tyle to sam wiem... (no jeszcze tvn zostaje)
pytanie bylo konkretne chyba
no i w atlantis mcgejwera nie ma... ;(
Wiek: 21 Dołączyła: 17 Mar 2006 Posty: 261 Skąd: Warszawa / Nisko
Wysłany: 13-12-2006, 22:49
Lost - I, II, i 6 odcinkow III
SG - chyba wszystkie dostępne, ale z tego co wiem III się koledze połamała (CD), ale jestem ją w stanie zdobyc, bo pewnie juz niedlugo dojde do trójki
Wysłany: 20-01-2007, 21:00
Zaznaczyłam :
-Na wspólniej
-Magda M
-Przyjaciele
- i Niania
_________________ Niebieski kwiat i kolce,(x2) łatwiej by było gdybym nie był daltonistą
No i skończyło się rumakowanie
Zainwestuj tik taki bo ci jedzie!!
Nie lubie polskiego gowna ze tak sie wyraze , jedynie nianie choc i tak to jest podrobka...
-Lost
-Przyjaciele
-Prison Break
-CSI
-Rodzina Soprano
-Bez Pardonu(czasem)
-Painkiller Jane(ze wzgledu na aktorke i fabula dosc oryginalna;)
Jeszcze duzo takich starszych , amerykanskich , ale nie bede juz wymienial...
...czasem moda na sukces ROTFLOL joke
IMO to jest dobry efekt , taki oryginalny , tez kiedys cos takiego sprobuje zrobic.
Co do seriali to ma byc gra na PC pt. Lost , Electronic Games Monthly ma ja wydac , tyle ze nie wiadomo jescze kiedy.
Przyjaciele i Soprano, imo sa najlepsze, zadne inne serie, nawet House nie wywarly na mnie tyle wrazenia, chyba moda na sukces jeszcze, ile to mozna tego nadawac, to chyba starsze ode mnie, badzewie jedno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum