Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Ja nie lubie polskich tasiemcow i telenowel Wiec zaznaczylam Smallville i inne (glosowalabym na Desperate Housewives i Blackadder, ktorego juz od dawna w tv nie widzialam , ale uwielbiam Rowana Atkinsona i moglabym go ogladac non stop )
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Protestanci maja inne podejscie do religii w takim wydaniu jak kosciol katolicki. Mnie to smieszy, ale moze dlatego ze nie jestem zbytnio pro-koscielna W kazdym razie, na tej stronce jest jeszcze kilka innych skeczow z Rowanem, wystarczy wpisac jego imie w wyszukiwarke. 'Hell" tez jest zabawne, chociaz rowniez dotyka sfery religijnej (a takze daje prztyczka w nos Francuzom i Niemcom) hehe
Wysłany: 16-03-2006, 21:15
ja osobiście uważam, że sfera kościoła jest bardzo wrażliwa na takie żarty, sam głęboko wierzący nie jestem i wcale mnie nie boli, że ktoś śmieje się z kościoła, innym tematem są polscy księża, ale to oddzielna historia, kto oglądał Majewskiego gdy puszczał reklamę o rydzyku?? to mnie ubawiło...
przepraszam gdybym moim postem uraził kogoś... każdy ma swoje zdanie
Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 16-03-2006, 22:49
Odchodzac od kosciola a wtracajac d seriali, to nie ogladam czesto tv, a nawet jesli to nie szczegolnie lubie w/w seriale. "Przyjaciele" sa ok, ale nie sledze ich odcionkow z uporem maniaka To niezdrowe
W podstawowce szalalam na pkt 'jeziora marzen' a w gimnazjum mialam hopla na 'roswel w kregu tajemnic', pozniej docenilam ksiazki, a teraz na nic nie mam czasu (a kiedy mam to bawie sie grafika lub plotkuje z ludzmi na forach i przez komunikator, ew robie male wypady ze znajomymi, chociarz wspolne ogladanie filmow tez jest cool i bardzo za tym tesknie ).
Wysłany: 17-03-2006, 08:00
ja napisałem:
Cytat
innym tematem są polscy księża, ale to oddzielna historia
to też oddzielny wątek,
a to pytanie o reklamę było jako że to TV
jeszcze raz przepraszam, wcale nie uważam, że jak kościół to rydzyk, nasz ksiądz w parafii jest spoko... sam on prowadzi terenowe buiro radia maryja, a jak pamiętam, bo chodzę do kościoła, nigdy nic nawet nie wspomiał...
uwielbiam serial LOST (nie ma w ankiecie), brr szkoda że z "M jak miłość" zrobiła sie "telenowela" juz nic ciekawego sie tam nie dzieje -____-; z polskich seriali zaznaczyłabym "Magdę M." ale nie ma -.-
_________________ "Kiedy spytają cię, jak się masz, odpowiedz po prostu, że wcale."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum