Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wiek: 15 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 358 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 29-03-2006, 17:38
Hm....tyle macie na głowie . Ja miałem troche mniej kilka tygodni wcześniej, a teraz jest luzik . Dowiedziałem sie, że tutaj ok. 30 użytkowników jest nieaktywnych .
Tak jest na kazdym forum , rejestrują sie chyba z ciekawości czy cos ... na w pewnym sensie moim forum ( jestem tam niemal od jego początkow ) jest 719 , ale wiekszosc to nieaktywni , było wiecej ale jest właczone automatyczne kasowanie nieaktywnych przez kilka miesciecy uzytkowników
nie, jest tylko z polskiej ;d
Do etapu wojewódzkiego z angola zabrakło mi pieprzonych 13 punktów xD Bo się w ogóle nie przygotowałam (debil).
O widzisz, a ja pisałem etap wojewódzki, ale nic nie wygrałem bo podobnie jak Ty się nie przygotowałem... eh, trzeba się wziąść za siebie i znowu mieć te miejsca ~5... O dziwo w tym roku, tj. 2005-2006 o ile się nie mylę, ostatnim etapem z konkursu z angielskiego był etap wojewódzki, nie było ogólnopolskiego... dziwne... za to 2 lata temu był.
Wysłany: 22-04-2006, 12:05
Miś boski :} ja też takiego chce : ( !!!!
czas to taka rzecz, której mi w życiu ciągle brakuje ;d A z drugiej strony- ciągle go marnuję, bo jestem leniwa... Nie lubię siebie :>
_________________ Rączka rączkę myje. Pozdrowienia dla kółka wzajemnej adoracji...
A ja potrzebuje ludzi na lekcje hospitacyjna w piatek. Interesuja mnie ludzie w czasie studiow, ktorzy potrafiliby sie wcielic w trzecioklasistow i dobrze ich udawac jednoczesnie bedzac grzecznymi i sluchajac nauczycielki (wysoce wykwalifikowanej osoby, dodatkowo milej, zabawnej i pomocnej) Czyli mnie
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum