Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wiek: 16 Dołączyła: 01 Sie 2007 Posty: 31 Skąd: Trzebinia
Wysłany: 01-08-2007, 03:28
Wszechświat-> Galaktyka Drogi Mlecznej-> Układ Słoneczny-> Ziemia-> Europa-> Polska-> Województwo Małopolskie-> Powiat Chrzanowski-> Gmina Trzebinia-> Trzebinia-> os. Piaski. Zadowoleni?
Co do Trzebini to mała miejscowość (około 35 tys. mieszkańców) w Małopolsce. Jakieś 43km od Katowic i 45km od Krakowa. Może komuś obiło się o uszy, ponieważ po pierwsze nieraz głośno tu o mafii paliwowej, a po drógie w 2002 roku był pożar rafinerii Trzebinia i też wszystkie serwisy informacyjne o tym trąbiły.
Pozdrawiam serdecznie!!!
Całe życie mieszkałem w Szczecinie (samo centrum 15 lat).
Teraz przeprowadziłem się 40 min drogi samochodem od Szczecina do Stargardu Szczecińskiego mieszkam od 1,5 tygodnia ale to miasto znam na wylot oraz dobrze mi się mieszka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum