Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
zgadnijcie kto??oczywiscie ze ja , czyli m@tarci napisał/a:
Ulubiony kolor : Zielony , Niebieski , Czerwony , Bialy , Czarny(LoL duzo ale to wlasnie sa moje ulubione kolory)
Htsz napisał/a:
czy decydują one o waszych wyborach podczas np. zakupów ?
nie to ja sam decyduje o moich wlasnych wyborach , a jesli chodzi o to takie podswiadome wybieranie (spowodowane??)przez kolory to nie , bo jestem wpelni swiadom tego co robie i kontroluje moja swiadomosc(moj umysl) wiec nie weim ze to ja wybieram a nie podswiadomie jakies kolory o tym dycyduja.
Htsz napisał/a:
jakie kolory waszym zdaniem zwracają uwage ? jakie odstraszają ?
mogl bym powiedziec ze zadne bo olewam je , no i to prawda ale postaram sie inaczej odpowiedziec... nigdy sie nad tym nie zastanawialem.
Htsz napisał/a:
czy według pań faceci znają się na kolorach :> ?
Phi , nawet lepiej niz one(no ja tak ale reszta to nie wiem , to zalezy od czlowieka)
Rzeczywiście zielony to bardzo spoko kolor. Ja lubie też nosić żółte bluzy z jakimiś fajnymi dodatkami ( złote/srebrne litery bądź jakieś znaki) Chodzi mi tutaj o mało widoczne dodatki... proste bluzy typu sk8
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum