Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz dostęp do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wiek: 21 Dołączyła: 17 Mar 2006 Posty: 261 Skąd: Warszawa / Nisko
Wysłany: 11-01-2007, 22:20
moron napisał/a:
Cytat:
Aha, u mnie może 2 osoby spac, wiec jak cos to spokojnie
htsz cie ubije za to
Czemu?
[ Komentarz dodany przez: moron: 11-01-2007, 22:24 ]
<geo>Ustalcie jakis termin, przyjade najpierw do wro, a pozniej pojade z Toba do wawy.
<htsz>aaa to trzeba było tak odrazu, że ze mną jedziesz, to na hotel bedzie kasa
bedziesz im przeszkadzac
Wysłany: 11-01-2007, 22:27
Moron, ten edit w poscie Madzi jest conajmniej niesmaczny poza tym pierwotna idea jest taka ze jest to zlot blogowicza, gdybym chciala sie zobaczyc wylacznie z Arkiem, przyjechalabym prosto do niego.
Georgiana, ale pomysł z ewentualnością na Wrocław też nie jest zły kilka osób, które współpracują i współpracowały z blogowiczem są z Wrocławia, więc ekipa na zlot się znajdzie no i daleko nie masz, moron też sie namówi na przyjazd skoro nad morze jeździ na piwo
Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 11-01-2007, 22:39
buu, a szkoda, podobal mi sie pomysl z wawa Moze cos jeszcze wypali do wakacji, albo wro, ale to juz nie bedzie to samo, bedzie brakowalo kilku osob...
Zlot eblogowicza byl planowany ponad rok. Kilka razy. A gdy w koncu doszedl do skutku, to spotkaly sie 3 osoby ktore sie znaja z blogow i jedna odwazna, ktora wyszla z domu jak stala i w ciagu 10 minut byla na peronie
Gdyby wiecej bylo takich jak ona to moze zloty dochodzilyby do skutku w wiekszej liczbie, a tak to nikomu nie pasuje termin, lokalizacja i pewnie jeszcze pare factorow sie znajdzie w przyszlosci
Teraz nie ma po co planowac niczego na wielka skale. Za zimno, zbyt duzo pracy kazdy ma i zmeczenie zniecheca.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
swego rodzaju zlot odbył się niedawno w Warszawie, miało być więcej osób, ale doszło do spotkania tylko trzech.
planowałem spotkanie z Murem, Fanatykiem, Moronem, Inspirejszyn, spotkałem się tylko z dwojgiem ostatnich czyli Moronem i Inspirejszyn, spotkanie według mnie fajne, Moron zabrał nad do lasku gdzie trwał mecz asg, potem było szybkie ognisko i zabraliśmy się do domu morona tam szybka gadka o interesach i mnie odwieźli na centralny.. fotek niestety nie ma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum