Wiek: 17 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 1079 Skąd: Radzionków
Wysłany: 27-08-2008, 00:07
kiedyś kiedyś to ta kreskówka mna wczasneła (gdy królik czy tam wiewiórka wspinała się po swoim nerwie oka)
kreskówka dobra na złe dni, ale fakt, faktem, że dzieci nie powinny tego ogladać (zreszta jest nawet napisane, że to bardzo brutalna bajka i jest przeznaczona dla widzów od 18 lat -> wikipedia )
Ale nam się tu cłopcy pokłócili. Htsz, przesadzasz. Jedynie najmłodsi tak przeżywają bajki, jak opisujesz. W dodatku sugerujesz, że wszyscy w wieku do osiemnastu lat nie powinni tego oglądać. To, że jakiś dzieciak, który czytał Harrego Potterna, chciał/wyleciał przez okno to nie to, że rodzice nie patrzą co robi itp (chodź w jakieś części prawda, bo chciał/wyleciał). Rodzice, po prostu nie nauczyli go odróżniać fałszu od realnego świata. Od czwartego roku życia oglądałam wszelkiego rodzaju bajki, a w wolnych chwilach oglądam cartoon network. Nie żyję i nie będę żyć bajkami, bo mam swoje własne życie. Oglądając Wyspę Totalnej Porażki powinnam skoczyć z 20 metrów do wody?
A HTF każdemu szybko się znudzi.
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
To, że jakiś dzieciak, który czytał Harrego Potterna, chciał/wyleciał przez okno
rotfl, wlasnie pilem wode i zaplulem caly monitor, o kur. wyleciec przez okno
Cytat
A HTF każdemu szybko się znudzi.
Mi wlasnie znudzilo sie, a najbardziej to obrzydzilo mnie, coz, jestem dosyc wrazliwy na tego typu rzeczy i moja wyobraznia skazona mangami i anime, zaczyna szybko dzialac po obejrzeniu tekigo czegos i zazwyczaj przez chwile po obejrzeniu tego nie ruszam sie z miejsca, bo jeszcze zabilbym sie, a przynajmniej tak mi sie zdaje, ze zrobilbym to, ale to juz wina mojej naprawde wielkiej wyobrazni.
Cashee, Krzysiek, prosze nie zaczynajcie, ledwo z Chytyszem dogadalismy sie(w koncu sie udalo) a wy tu o tej klotni zaczynacie :p
_________________ Opinia wiekszosci jest opinia najmniej zdolnych.
No dobra klocilismy sie, ale to juz koniec(chyba?).
Ale warto wiedziec ze zgadzasz sie ze mna, dobra moze skonczymy ogolny flejm? bo cale forum, tonie w naszym flejmie :p
_________________ Opinia wiekszosci jest opinia najmniej zdolnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum