Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Mam jeszcze pytanko takie. Za co cenimy Naruto? Ja cenię za:
- bardzo dobrą fabułę
- mieszanina fantazji z prawdziwym życiem
- ładne postacie (nie takie jak w DB)
W ogole zaje***te techniki maja , np. wal sie no jutsu
Sposob walki jest super w zadnym innym anime tak dobrego nie ma... na dobra jest kilka...
Co do postaci to nie ma co do DB porownywac , Naruto ma kilka latek a zobacz kiedy i w jakich czasach powstal DB , duzoej czesci forumowiczuw satad jeszcze nie bylo na swiecie... w 1984r. jak by co.
Choc na nasetepce DB , Naruto nadaje sie najlepiej... nie zaraz , on jest nastepca DB...
_________________ Dont drink and drive, take drugs and fly.
m@tarci, sexy no juutsu!
Ja cenię Naruciaka chyba za wszystko, a najbardziej za jego samego (postać), no i oczywiście za Gaarę! Genialnego wprost Kazekage-Sama. Może tutaj coś innego wpielniczyć? Jakie postacie najbardziej lubicie?
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
ja lubię Naruto, Bleacha, Death Note
nie lubię BD te postacie mi się nie podobają
_________________ [img]http://noruless.hardcore.pl/userbary/userbar2grafik.png[/img]
"Nie chcę Cię częstować śmiercią, życie piękniejsze jest niż śmierć. Każdą swoją żywą częścią, wybieram życie. "
Supa , wybor idealny
DB nie jest do ogladania , on jest po to by miec wszystkie jego tomiki na pulkach i sie chwalic i nic wiecej.
Btw. czyta ktos jakas mange??
Podoba mi sie , ale po tylu latach nie mam takiego zapalu , nawet jak nowy chap wychodzil to czasem po tygodniu mi siw przypomnialo , teraz jest Sasuke Vs. Itachi to w kazdy czwartek latam po necie jak glupi za chapem.
[ Dodano: 24-02-2008, 21:21 ]
o anime tez czesto zapominam.
ach. Kocham xD I to jedyne anime które oglądam, jestem przy 130 odcinku ^^
Manga narazie nie. Chyba, że "poproszę" na dzień dziecka, potem na imieniny, i jeszcze na urodziny.. xD Tak po jednym tomie xP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum