Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 26-09-2007, 00:15 jak powstają włatcy móch
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 27-09-2007, 16:57
Cytat
Sadze ze wlaTcy mÓch to najgorsza kreskowka jaka kiedykolweik ogladalem Ludzie sie podniecaja tymCzesiem ... South Park wymiata a w szeczegulnosci Szef i jego piosenki xD
Gdyby Ci się nie podobały, nie ogladała byś całej pierwszej serii...
Albo w ogole nie ogladalas....
Szczegulnie?
Wysłany: 27-09-2007, 22:07
Kutwa, niektórzy lubią się maltretować czymś, czego nie lubią
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
[you]
, do you wanna kiss me?
UWAGA! CIERPIĘ NA PMS!
Hytyszowa [Usunięty]
Wysłany: 28-09-2007, 01:25
Najlepszy jest odcinek kiedy czesio wskakuje w zbroje polecam! odc. pt"lekcja w muzeum"
Moj ulubiony dialog :
nauczycielka: "czesio do jasnej anielki co ty wyrabiasz?"
czesio ktory wlazl w zbroje"czesio jest rycerzem:)) "
nauczycielka: "jakim znow rycerzem?"
czesio: "rycerzem czeslawem ty smukla dziewico "
ciekawą informacją w tym tekście jest to, ze oglądają to ludzie w wieku 45-49 lat :O a jeden odcinek ogląda średnio 300tyś osób
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
A ja tak w ogóle lubię te wszystkie głupie bajki. Włatców Móch, South Parka, Pieska Leszka, Pindola itp. Te bajki są po prostu (jak napisałam przedtem) głupie i już. I to najbardziej wszystkich bawi
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Ja lubie wszystkie polskie ''anime'' , czyli to co wymienila powyzej Cashee , ale napewno nie porownuje tego do South Parku bo nie ma porownania.
Zwyczajna podroba i tyle , to sa wlatcy moch , ale czasem mozna to obejrzec bo jednak jest nawet smieszne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum