Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 09-01-2007, 00:15 Włatcy Móch - polski South Park ?
od około 2 miesięcy na antenie TV4 puszczają wieczorem taką bajke pt. "Włatcy Móch" - tak właśnie brzmi tytuł i nie napisałem go z błędem
bajka ma chyba przypominać znany chyba wszystkich south park, ale nie sądze aby zrobiła taką furorę.
oglądnąłem dwa odcinki, bo nie za często siedze przed tv, a z tego co widziałem narazie nie wyciągam wniosków, kilka tekstów było niezłych, ale wiele wydawało mi się wymuszonych.
zapraszam do rozmowy na niektórcyh stronach i chyba na youtube można oglądnąc kilka całych odcinków.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Dubing mi sie nie podoba. Polacy nie sa najlepsi w tym fachu, chyba ze to bajki Pixara... albo Shrek ;]
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
poniedziałek 0:40
wtorek 0:35
środa 20:00 oraz 21:35
wikipedia napisał/a
Dubbing – tworzenie ścieżki dialogowej filmu, serialu lub gry, polegające na zastąpieniu ścieżki oryginalnej wersją lokalną. Głosy podkładają często wyspecjalizowani aktorzy głosowi.
to nie jest dubbing bo to polska bajka...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
moim idolem jest jak narazie Czesio ten zielony z wystającym mózgiem
"Włatcy Móch" jako film animowany wymiatają. Htsz ma rację-Czesio jest najlepszy, bo Czesio "robi kupę". W ogóle takie filmy są przeznaczone dla ludzi o specyficznym poczuciu humoru, którzy np lubią Monty Pythona.
_________________ "Świat zrobił ze mnie dziwkę, teraz ja zrobię z niego burdel"
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 18-04-2007, 22:36
Najlepsze bajka roku www.milanos.pl - tutaj macie, wymiataja wykopki czesio.
Fajne jest tez maksymalna kontrola.
Taki ziomek montuje glosnik.
(pani frał) - Panie ziutku dlugo jeszcze?
(ziutek) - pani kochana to powazny sprzet
(maslana) - co pan montuje?
(czesio) - prze pani jakis pan jest na drabinie
wymiata czesio
późnym wieczorem to już bez cenzury leci, ale już mi się mniej podoba, oczywiście Czesio jak najbardziej prowadzi, zresztą bezpośredniością i brakiem jakichkolwiek zasad (z kogo się mozna a z kogo nie - śmiać) jak to jest w South Park to ta bajka na pewno nie zabłyśnie.
a która była oficjalną ? oficjalna to zwykle ta, którą prowadzą twórcy
Sadze ze wlaTcy mÓch to najgorsza kreskowka jaka kiedykolweik ogladalem Ludzie sie podniecaja tym"Czesiem" ... South Park wymiata a w szeczegulnosci Szef i jego piosenki xD
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum