Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 22-03-2007, 14:34 Co sądzicie o reklamach typu Sprite?
Co sądzicie o reklamach typu Sprite? preferujecie taki rodzaj poczucia humoru? Sama postanowiłam się sprawdzić i wymyslić błyskotliwe zakończenie ostatniej reklamówki.
Nie podobają mi się te reklamy, zwłaszcza, że napoje typu sprite wcale nie gaszą pragnienia.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 22-03-2007, 18:19
U mnie gaszą, reklamy są średnie. Ehh... sprite w szkole mMm...
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
dziwne wszystkim chyba gasi pragnienie sprite:D co do reklamy sam myślałem nad zakończeniem i wymyśliłem coś takiego… http://www.sprite.pl/blogs/spots2/?p=4665 ktoś ma fajniejszy pomysł?
a jeśli ktoś ma wene tak jak ja to lubi takie konki, zmuszac do udziału w nich nie muszę nikogo, ale wiesz jak wg Ciebie są durnowate to mozesz to zmienić, wizja wygrania konku i obejrzenia swojego zakończenia w TV mnie ogarnia i hihihihi spać nie mogę:D:D
Reklamy sprite znów są dla ludzi o innym, specyficznym poczuciu humoru. Niektórzy nie potrafią zrozumieć ich bezsensu,a to w nich najlepsze. Tak samo jak w reklamach Kit-Keta.
Reklamy Żubra są jeszcze dobre. Wyobrażam sobie taką, kiedy ów zwierz wspina się po górce obrośniętej trawą, a do tego komentarz "żubr najlepiej wchodzi po trawie"
_________________ "Świat zrobił ze mnie dziwkę, teraz ja zrobię z niego burdel"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum